Tőzsdehírek
2019. május 23. 13:22
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

étkezésijegy

Hasonló találatok a webről:

Étkezési Erzsébet-utalvány
Az Étkezési Erzsébet-utalvány az elfogadására szerződött szolgáltatóknál használható fel élelmiszer vásárlására, beleértve a fogyasztásra kész ételt és  Bővebben »
Erzsébet-utalvány
Étkezési Erzsébet-utalvány. Segítő támogatás. Igen, mert azt teszi hozzá a nagybevásárláshoz, amire a legnagyobb szükség van. Az Étkezési  Bővebben »
Hvg.hu - étkezési jegy
EB-megerősítés: bírósághoz fordulnak a magyar étkezési jegyek miatt. Két ügyben is újabb szakaszba lépteti az Európai Bizottság a Magyarország ellen  Bővebben »
Keményen elmeszelték az étkezési utalványok miatt Magyarországot
2016. dec. 18. A magyarországi utalványpiac 2012-re teljesen átalakult, az étkezési jegykibocsátása állami monopólium lett. A kormány lépése ellen már  Bővebben »
étkezési jegy elfogadóhely - Hovamenjek.hu
Étkezési jegyeket elfogadunk. Folyamatos pizza akciókkal kebapal várunk. Házhozszállítás futárszolgálat! 8.5. Ételrendelés a Hagymásbab.hu oldalon. Bővebben »
Magyar Narancs - Belpol - A rendszer jegye
Egyik évről a másikra négymilliárd forintot bukni - ezzel járt az étkezésiutalványok piacának államosítása, vagyis az Erzsébet utalványok kormányzati helyzetbe  Bővebben »
HRPortal.hu - Címkek - étkezési jegy
A következő egy évben a cégek mindössze 45 százaléka tervezi azt, hogy természetbeni hozzájárulást is ad dolgozóinak. Étkezési jegy, bérlet, SZÉP- kártya a  Bővebben »
Étkezési jegyek Magyarországon | Munkaügyi Levelek
2000. máj. 15. Az étkezési jegy mindenkinek előnyös, a munkavállalónak, a munkaadónak egyaránt. Sok helyütt segítik a terjedését adó- és más  Bővebben »
Utalványok - SPAR Magyarország
Üzleteinkben az alábbi Kibocsátók Étkezési-, meleg étel-, ajándék- és iskolakezdési* utalványait is elfogadjuk fizetőeszközként. A SPAR Partner és SPAR  Bővebben »

Utoljára keresett