Tőzsdehírek
2015. július 5. 04:36
Kiemelt témák:  Görögország    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

2014 gyed utalás

Hasonló találatok a webről:

• Gyed és gyes 2014-ben: jelentős változások az anyasági ...

Gyed és gyes 2014-ben: jelentős változások az anyasági támogatások rendszerében. Összefoglaltunk minden változást, mely 2014. január 1-től lép életbe a ... Bővebben »

• Családi pótlék, GYES, GYET fizetésének időpontjai 2014-ben ...

Ellátás hónapja: Utalás napja: 2014. január hónap: 2014. február 3. 2014. február hónap: 2014. március 3. 2014. március hónap: 2014. április 1. Bővebben »

• Mennyi szabadság jár a GYES-ről, GYED-ről visszatérő ...

A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (továbbiakban: Mt.) 138.§ (5) bekezdése alapján a munkavállalót fizetés nélküli szabadság ... Bővebben »

• Nyugdíj 2014: ki jogosult öregségi vagy előrehozott ...

Nyugdíj 2014: ki jogosult öregségi vagy előrehozott nyugdíjra 2014. január 1-től? Sokak számára a 2014-es év hozza el a nyugdíjba vonulás lehetőségét. Bővebben »

Csökken a bankadó, egy százalékkal kevesebb személyi jövedelemadót kell fizetni, öt százalékos lesz a sertés tőkehúsok áfája, és nő a családi ... Bővebben »

Múlt héten összefoglaltam, hogy melyek az alapvető tudnivalók a szabadsággal kapcsolatban, mi alapján és mennyi szabadság jár az Mt. hatálya alá tartozó ... Bővebben »

Kedves Agi! Nekem az a gondom, hogy miközben megszületett a fiam, GYED, es GYES alatt elköltöztem. Elegge messzire. Budapeströl, Sopronba. Bővebben »

• Tudásbázis - Különböző bankok között, mennyi idő után ...

Sziasztok! Én eddig úgy tudtam, hogy ha ugyanazon bankon keresztül történik utalás (neten keresztül), akkr azonnal megérkezik a pénz. Bővebben »

• KÉRDEZZ - a szakértő válaszol

Kedves Szakèrtö! 2011-ben kiszàmoltattam a ledolgozott idomet,eszerint 2015 juniusba mehetek nyugdijba.2014-ben lehetosègem volt pontositatni az ugyfelszolgalatos ... Bővebben »

PayPal IPO: újra tőzsdén a PayPal
Minden bizonnyal, ha interneten rendeltünk már valamit, vagy online fogadóiroda számlájára fizettünk be, találkoztunk a PayPal fogalmával. Egy olyan internetes bankról beszélünk, amely közvetítő szerepet tölt be az ügyfelek és a hagyományos bankok között.

Technikai elemzések

Ne maradjon le a magyar osztalékról, akár 6% feletti osztalékhozam

Apple, HP, Bank of America elemzés