Tőzsdehírek
2018. június 23. 19:17
Kiemelt témák:  GDPR    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Euro    Alapkamat    Bitcoin

Dragulhat-kenyer

Hasonló találatok a webről:

hirado.hu

A kenyér 30 százalékos áremelkedésével kell kalkulálniuk a fogyasztóknak januártól, mivel a sütőiparban növelni kell a béreket a munkaerő megtartása érdekében - írja a Magyar Hírlap. A lapnak Septe József, a Magyar Pékszövetség elnöke úgy nyilatkozott, minden pékség maga ... Bővebben »

nlcafe.hu

Az hagyján, hogy extrém hideg uralta eddig a februárt, de a nagy fagynak lesznek bőven következményei is. Izgulhatnak a barackimádók, de a cinkéket megmentettük. Bővebben »

origo.hu

Drágulhat a kenyér, mivel 2010 óta nem nyúltak az árakhoz a pékek. A Magyar Pékszövetség az általános forgalmi adó csökkentését és tiszta piaci viszonyok megteremtését is szorgalmazza a sütőiparban, azért, hogy a magyar pékségek jövedelmezően működhessenek, és ... Bővebben »

origo.hu

A dráguló liszt és a gyenge forint miatt idén ősszel 25-30 százalékkal nőhet a kenyér Bővebben »

hvg.hu

A tavalyi aratást követő 15 százalékos lisztáremelés után a következő egy-két hónapban az átadási ár további mintegy 10 százalékos növekedésével lehet számolni. Bővebben »

mno.hu

Emelkedhet a sütőipari termékek ára, de nem túl nagy mértékben. Bővebben »

agraroldal.hu

A malmok kénytelenek emelni a liszt árát, s ez előbb-utóbb megjelenik a sütőipari termékek, így a kenyér árában is. Jelenleg a nyárinak több mint másfélszeresét kell fizetni egy tonna... Bővebben »

hvg.hu

A pékek szerint már tarthatatlan a helyzet a sütőiparban, ezért muszáj megemelni a kenyér árát. Bővebben »

444.hu

Septe József, a Magyar Pékszövetség elnöke azt mondta a Magyar Hírlapnak, hogy a mostani árak mellett nem tudnak tovább dolgozni a pékségek. Az a legnagyobb baj, hogy nincs elég pék, legalább 3 ezer szakmunkás hiányzik. Amíg a pékségek nem tudnak többet fizetni, addig nem lesz ... Bővebben »

hirtv.hu

Bővebben »

Népszerű tartalmak