TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. március 6. 05:13
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Dolobene gél

Hasonló találatok a webről:

Teva-Dolobene gél 1x50g - BENU Online Gyógyszertár
Rendeljen online Teva-Dolobene gél 1x50g-t! Vegye át rendelését INGYEN a BENU gyógyszertárak egyikében, vagy 695 Ft-ért házhoz szállítjuk! Bővebben »
DOLOBENE gél betegtájékoztató - WEBBeteg
Milyen betegségek esetén alkalmazható a(z) Dolobene Gél? Hogyan kell szedni ? A dexpanthenol;dimethyl sulfoxide;heparin sodium hatóanyagtartalmú ... Bővebben »
TEVA-DOLOBENE gél - Gyógyszerkereső - EgészségKalauz
Milyen típusú gyógyszer a Teva-Dolobene gél és milyen betegségek esetén alkalmazható? A Teva-Dolobene gél az alkalmazás helyén gyulladáscsökkentő,  ... Bővebben »
TEVA-DOLOBENE gél - Gyógyszerkereső - Házipatika.com
1. Milyen típusú gyógyszer a Teva-Dolobene gél és milyen betegségek esetén alkalmazható?A Teva-Dolobene gél az alkalmazás helyén gyulladáscsökkentő, ... Bővebben »
Dolobene-Ratiopharm gél - Pingvin Patika
A Dolobene gél az alkalmazás helyén gyulladásgátló, véralvadásgátló, fájdalomcsillapító hatást biztosít és csökkenti a duzzanatot. Patikai ár: 1 599 Ft. Bővebben »
Teva-Dolobene gél (régi:Dolobene gél) (1x50g) - Ízületi fájdalom
Teva-Dolobene gél (régi:Dolobene gél) (1x50g) a Ízületi fájdalom kategóriában. Bővebben »
TEVA-DOLOBENE GÉL / RATIOPHARM - 1X50G - Kígyó Webpatika
A Dolobene gél az alkalmazás helyén gyulladásgátló, véralvadásgátló, fájdalomcsillapító hatást biztosít és csökkenti a duzzanatot. A Dolobene gél a következők ... Bővebben »
Teva-Dolobene gél
Dolobene-ratiopharm gél dimetil-szulfoxid (DMSO), heparin-nátrium, dexpantenol. Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára ... Bővebben »
TEVA-DOLOBENE gél 50 g - Patika24 gyógyszertár
TEVA-DOLOBENE gél 50 g. Duzzanatok, vérömlenyek és gyulladások kezelésére, amelyek az izmok, inak, ínhüvelyek, szalagok, ízületek zárt sérülései,  ... Bővebben »
Dolobene 2021 március ajánlatok - ÁrGép ár-összehasonlítás
A Teva-Dolobene gél az alkalmazás helyén gyulladáscsökkentő, véralvadásgátló, fájdalomcsillapító hatást biztosít és csökkenti a duzzanatot. Duzzanatok ... Bővebben »