TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 27. 11:07
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Gyász távirat

Hasonló találatok a webről:

Távirat, díszlap - Magyar Posta Zrt.
Távirata akár képet, ábrát is tartalmazhat. Fontos eseményekhez válasszon dísz- és gyászlap kínálatunkból. A távirat kézbesítése történhet postai úton (adott ... Bővebben »
Belföldi Távirat-szolgáltatás ÁSZF 1.sz. függelék
Kézbesítés dísz (gyász) lapon. Dísz(gyász)lapok jelzése nettó bruttó. DT2. 209. 265. LX1, LX2, D5. 272. 345. D2, D3, MB-B1, MB-B2, MB-E1, MB-E2,. MB-G1 ... Bővebben »
e-Gyásztávirat - Temetkezés szolgáltatás
e-Gyásztávirat - Facebook Twitter RSS. Kezdőlap - Hírek; Temetés-szervezés. Temetés-szervezés - Zene - Idézetek vallások szerint - Sírfeliratok - Koszorú ... Bővebben »
Távirat szolgáltatás - Telekom
Távirat szövege. Táviratot szöveg nélkül nem lehet feladni, de a szolgáltató dísz- (gyász) távirat feladása esetén az aláírást szövegnek tekinti. Távirathoz csatolt ... Bővebben »
Három szóért háromezer forint: tényleg ilyen drága egy távirat ...
2017. aug. 8. - A feladó kérheti, hogy a Posta a táviratot a megadott címre, vagy telefonon, faxon – kivéve a dísz- és gyászlapot –, valamint a címben megjelölt ... Bővebben »
Még mindig van igény a táviratokra - Magyar Nemzet
2019. márc. 25. - A feladó kérheti, hogy a posta a táviratot a megadott címre vagy telefonon, faxon ( kivéve a dísz- és gyászlapot), valamint a címben megjelölt ... Bővebben »
Hogy kell gyásztáviratot küldeni? (1326545. kérdés)
a gyásztávirat legyen lényegtretörő és ne tépjen fel-mélyítsen sebeket, nem kell ömlenegeni,hogy ó,remélem nem szakad bele a szívetek stb. 2010. nov. 22. Bővebben »