Tőzsdehírek
2015. augusztus 30. 21:54
Kiemelt témák:  Magáncsőd    Görögország    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

gyed melletti munkavégzés

Hasonló találatok a webről:

Gyed, Gyed extra melletti munkavégzés feltételei ...

Gyed (Gyed extra) melletti munkavégzés 2015/2016. Idén januártól a kisgyermekes anyukák is dolgozhatnak a gyed mellett, amivel évtizedes rossz gyakorlatot ... Bővebben »

Szocho-kedvezmény gyed melletti munkavégzés esetén ...

Tisztelt Szakértő! Egyik munkavállalónk 2000.01.01-től áll munkaviszonyban társaságunkkal. 2012.01.01-én szült. 2014.01.02-án gyed után ismét munkába ... Bővebben »

Tgyás, Gyed, Gyes melletti munka

Megváltozott a csed és gyed számítás - Mire kell figyelni 2015. július 1-je után? 2015. július elsejétől változások történtek a gyermekgondozási díj ... Bővebben »

A GYED extra árnyalatai | KISMAMATB

Lassan már két hónapja, hogy folyamatosan kapom a kérdéseket miért nem írok a gyed extráról. Ennek semmi más oka nem volt, mint az, hogy amikor elolvastam a ... Bővebben »

Már a gyed mellett is lehetséges a munkavégzés

Bővebben »

Minden, amit a gyed, gyes melletti munkavégzésről ...

A gyermekgondozási díjra jogosult szülő 2014. január 1-től dolgozhat gyermeke egyéves kora után az ellátás további folyósítása mellett. A szülő ... Bővebben »

Munkavégzés gyes és gyed mellett - Munkabér - HR / Munkajog

A Munka Törvénykönyv rendelkezései szerint a szülési szabadság leteltét követően a munkavállaló gyermeke harmadik életévének betöltéséig - a gyermek ... Bővebben »

A GYES, GYED, GYET változásai 2014. január 1-jétől

A GYES, GYED, GYET változásai 2014. január 1-jétől 2014. Január 13. 14:28 - siteadmin Bővebben »

A gyes, gyet melletti munkavégzés, a felmondási tilalom új ...

A szülő ha gyermekgondozási segélyben részesül, a gyermek egy éves koráig kereső tevékenységet nem folytathat, a gyermek egyéves kora után akár teljes ... Bővebben »

GYED Extra, de kinek? | Dolgozó mami

Kinek fog járni a dupla GYED, GYES? Lehet majd GYED mellett dolgozni? Hasznon információk a megszavazott törvénymódosításról. Bővebben »