Tőzsdehírek
2016. szeptember 26. 07:16
Kiemelt témák:  Angol font    BREXIT    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

gyed melletti munkavégzés

Hasonló találatok a webről:

GYED melletti munkavégzés 2016-ban | Dolgozó mami

Gyed melletti munkavégzés 2016-ban - ha te is GYED mellett szeretnél dolgozni, ez a cikk neked szól! Kattints ide s tájékozódj a hatályos jogszabályról! Bővebben »

GYED melletti munkavégzés új ... - anyabarat.hu

2016. január 1-jétől változott a GYED folyósítósa mellett folytatott keresőtevékenység feltétele. Az anya is, apa is GYED mellett időkorlátozás nélkül Bővebben »

Gyes, Gyed melletti munkavégzés szabályai, feltételei ...

Bővebben »

Munka GYED és GYES mellett 2016-ban: a KATA adózást ...

GYED és GYES melletti munka 2016-ban: a KATA adózást érdemes választani? Kismamák és fiatal anyukák is szívesen vállalnak munkát terhességük alatt vagy ... Bővebben »

Nyugdíj melletti munka adózása 2016: figyeljen a fontos ...

Nyugdíj melletti munka adózása 2016: figyeljen a fontos változásokra! Újra változnak korhatár előtti ellátás melletti munka és a nyugdíj melletti ... Bővebben »

Munkavégzés gyes és gyed mellett - Munkabér - HR / Munkajog

A Munka Törvénykönyv rendelkezései szerint a szülési szabadság leteltét követően a munkavállaló gyermeke harmadik életévének betöltéséig - a gyermek ... Bővebben »

Apa gyeden 2016-ban is! | Dolgozó mami

Bővebben »

FONTOS TUDNIVALÓK A GYES MELLETTI MUNKAVÉGZÉSRŐL

Tisztelt Címzett! A GYES melletti munkavégzéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Amikor gyermekem egy éves lett, visszamentem dolgozni - természetesen a GYES-t ... Bővebben »

A GYED igénylésének menete és a szükséges nyomtatványok

Múlt heti írásunkban a TGYÁS igénylésének menetét, illetve az igényléshez szükséges iratokat ismertettük. A mostani cikkünk a GYED igénylésével ... Bővebben »