Tőzsdehírek
2015. április 1. 19:48
Kiemelt témák:  Quaestor    Buda-Cash    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Görögország    Alapkamat

gyed melletti munkavégzés

Nincs pontos találat. Hasonló találatok a webről:

Minden, amit a gyed, gyes melletti munkavégzésről ...

A gyermekgondozási díjra jogosult szülő 2014. január 1-től dolgozhat gyermeke egyéves kora után az ellátás további folyósítása mellett. A szülő ... Bővebben »

Nyugdíj melletti munka 2015: így változtak a nyugdíj ...

Nyugdíj melletti munka 2015: így változtak a nyugdíj melletti munkavégzés szabályai 2015. január 1-től. A kormány az elmúlt években jelentősen ... Bővebben »

Tgyás, Gyed, Gyes melletti munka

S. Puskás Judit. Munkaügyi szakember. tovább a szakértőhöz >> Kedves Szandra! Ha Gyed mellett dolgozik és így lesz várandós, akkor jogosult a táppénzre ... Bővebben »

Már a gyed mellett is lehetséges a munkavégzés

Bővebben »

GYES melletti munkavégzés legújabb szabályai

Mi a változás lényege? Az új szabályok a GYES melletti munkavégzés szabályait szigorítják, vagyis azt a szabályt, mely kimondta, hogy a gyermekgondozási ... Bővebben »

A GYES, GYED, GYET változásai 2014. január 1-jétől

A GYES, GYED, GYET változásai 2014. január 1-jétől 2014. Január 13. 14:28 - siteadmin Bővebben »

Gyed Extra gyakorlati példákkal - Babamama infó - Baba ...

Gyed Extra gyakorlati példákkal. A gyermek egy éves kora után a gyed illetve a gyes folyósítása mellett 2014. január 1 napjától korlátlan időtartamban Bővebben »

Gyed munka mellett - Munkabér - HR / Munkajog

2014-től nem tiltja a törvény a gyed melletti munkavégzést a gyermek egyéves kora után. Sokaknak vonzó lehet az ellátás megtartása melletti visszatérés a ... Bővebben »

Rehabilitációs ellátás melletti munkavégzés szabályai ...

Tisztelt Szerkesztőség! Kérem szíves tájékoztatásukat a rehabilitációs ellását melletti munkavégzés szabályairól. A problémám a következő: 2007 ... Bővebben »

Munka GYED/GYES mellett??? - Index Fórum

Melyik GYED-en lévő anyuka gyermekét veszik fel bölcsődébe? A minisztérium felhívja a figyelmet, hogy a szülők tájékozódjanak körültekintően, mert ... Bővebben »

Megéri Görögország megmentésére spekulálni?
A National Bank of Greece részvényárfolyama jelenleg történelmi mélyponton van, Görögország megmentése esetén könnyen elképzelhető akár a 200-300%-os emelkedés is.

ÁLLAMPAPÍR – Pro és kontra

Wells Fargo & Company (WFC) elemzés

Oracle Corporation (ORCL) elemzés

Utoljára keresett