Tőzsdehírek
2017. március 29. 01:34
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

gyes emelés 2014

Hasonló találatok a webről:

Bér- TB (nyugdíj, GYES/GYED) kalkulátorok - Adózóna.hu

Bér- és kedvezménykalkulátor 2017. A bér- és kedvezmény kalkulátor a havi bruttó munkabér megadásával kiszámolja a munkabért terhelő levonásokat, a ... Bővebben »

Szabadság kivétele GYED/GYES után - Tudnivalók a ...

Kedves Ági! Már nagyon várom a köv. bejegyzést a Gyes és a szabi kapcsolatáról! Ui. sajnos még nem jutottunk megegyezésre a munkáltatómmal, ill. ő ... Bővebben »

Szakbarbár - TB szakértő | Családinet.hu

TB ügyintéző, családtámogatási (családi pótlék, GYES, GYET, anyasági támogatás) és pénzbeli egészségbiztosítási ellátások (táppénz, terhességi ... Bővebben »

GYED / GYES kisokos 2017: ezt kell tudni a CSED, GYED és ...

GYED / GYES / CSED 2017 összege, igénylés módja: fontos tudnivalók és kalkulátor a CSED, anyasági támogatás, GYES és GYED Extra 2017-től aktuális ... Bővebben »

Nyugdíj,Valorizációs, szorzószámok, Előrehozott nyugdíj ...

A hatályos jogszabály szerint a nők esetében érvényben marad 2013-ban is az előrehozott öregségi nyugdíj lehetősége azok számára, akik legalább 40 év ... Bővebben »

Módosult a Munka törvénykönyve! | Dolgozó mami

Módosult a Munka törvénykönyve, és több paragrafus is érinti az anyukákat, kismamákat. Tudd meg te is, hogy mik a legfontosabb változások! Bővebben »

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat ...

Minimálbér 2017 összege: ennyivel több nettó bért kaphat kézhez 2017-től. Minimálbér emelés 2017: jelentősen növekszik a minimálbér és a garantált ... Bővebben »

Szabadság kalkulátor 2017 - Adózóna.hu

A kalkulátor a munkavállaló részére a munkaviszonya alapján kötelezően járó fizetett szabadság napjainak a számát határozza meg. Bővebben »

2017-ben nő a GYED maximális összege! | Családtámogatások ...

Tisztelt Uram, Az lenne a kérdésem, hogy Ön szerint csak azok jogosultak megkapni a 2017- ben megemelkedett összegű GYED-et, akik 2017-ben igénylik? Bővebben »

KÉRDEZZ - a szakértő válaszol

Tisztelt Szakértő! A nyugdíjbiztosítási adategyeztetés szerint 2015. december 31-ig 37 év 200 nap nyugdijjogosultsag elbiralasahoz figyelembe vehető ... Bővebben »