Tőzsdehírek
2019. január 20. 14:25
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Hungarica

Hasonló találatok a webről:

Lingua Hungarica Lehrerverein Frankfurt e.V.

Lingua Hungarica Lehrerverein Frankfurt e.V. Szombati magyar iskola és óvoda Frankfurtban „ Engem ne emeljen a magasba senki, ha nem tud addig tartani, míg tényleg megnövök. Bővebben »

Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok ...

Tisztelt Kollégák! Mint látható, honlapunk fontos újdonsággal, az ESEMÉNYNAPTÁRRAL bővült. Ez egyrészt könnyen áttekinthetővé teszi a hazai és nemzetközi tudományos eseményeket, másrészt tervezhetővé teszi a hazai tudományos rendezvényeket. Bővebben »

Pályázói belépési pont - bursa.emet.hu

A felület használatához Internet Explorer és Mozilla Firefox böngésző használata javasolt! Bővebben »

Byzantinohungarica - Görög Katolikus Örökség | Bizánci ...

A “Görögkatolikus Örökség Kutatócsoport” 2013-2017 között valósította meg a “Görögkatolikus egyház- és művészettörténeti források feldolgozása és közreadása, adattárak (történeti névtár és sematizmus) kiadása, digitalizált adatbázisok készítése (18-20. század)” című kutatási programot, melyet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innováció ... Bővebben »

Ópusztaszer Község

Ópusztaszer Község Önkormányzata 2011. évben projekt javaslatot nyújtott be a Dél-alföldi Operatív Program keretében meghirdetett, DAOP-5.2.1/A Belterületi csapadék- és belvízelvezetés elnevezésű kiírásra Ópusztaszer község belterület egy részének csapadék- és belvízelvezető csatornahálózat kiépítésére, "Ópusztaszer település belterületi cspadék- és ... Bővebben »

HírExtra

A brit külügyminiszter szerint ha a londoni alsóház elutasítja a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről kidolgozott megállapodást, az egész Brexit-folyamat leállhat. Bővebben »

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban: EMET) a „Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival”, „Járd végig!” című EFOP-3.10 ... Bővebben »

Szerep Község

ÉRTESÍTÉS! A szociális tüzelőanyag támogatás kérelem nyomtatványt 2018. november 5-től (hétfőtől) lehet igényelni a Püspökladányi Közös Önkormányzati Hivatal Szerepi Kirendeltségén, valamint letölthetó az alábbi linkről: Tüzelőtámogatás kérelem 2018. A támogatási kérelmeket 2018. december 14.-ig lehet benyújtani a Hivatalhoz. Bővebben »

Következő kiállítás - Nemzetközi macskakiállítások 2019

Nemzetközi macskakiállítás 2018 december 8-9, Budapest, China Mart. Tweet. Nemzetközi macskakiállítás a China Martban 2018 december 8-án és 9-én Bővebben »

Friss hírek

Pályázati felhívás. A Pro Cultura Hungarica Alapítvány a 2017 – 2018-as tanévben pályázatot hirdet meg az Apáczai Csere János Elméleti Líceum 5-12. osztályos diákjai számára Festői Máramaros témakörben.. Felkerült a 3. forduló feladványa. Bővebben »

Utoljára keresett