Tőzsdehírek
2014. szeptember 1. 13:09
Kiemelt témák:  Ukrajna    Alapkamat    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Facebook    Minimálbér    Infláció    Kalkulátor    Megszorítás
minimálnyugdíj
Nincs pontos találat honlapunkon. Hasonló találatok a webről:

Bérkalkulátor - Bérkalkulátor
Ebbe a mezőbe kell írni a levonások nélküli, havi, bruttó bér összegét. A bérkalkulátor által végzett számolás csak akkor helyes, ha a bruttó bérből ... Bővebben »
Import ÁFA könyvelése - Bérkalkulátor 2013
1. A külföldi szállítói számlák után a vámhatóság által kivetett általános forgalmi adó (áfa) elszámolása, ha a beszerzés kizárólag adóköteles ... Bővebben »
Nyugdíj - Gyakori kérdések
Nyugdíj - Gyakori kérdések a témában. ... -A nyugdíjbiztosító közlése szerint a férjem 1989-1990. években egyéni vállalkozó volt. Bővebben »
Nyugdíj 2013 - Nyugdíjtörvény, nyugdíjemelés ...
Az öregségi nyugdíj, az előrehozott öregségi nyugdíj és az özvegyi nyugdíj kiszámítása. Nyugdíjkorhatár, szolgálati idő és a nyugdíjemelés ... Bővebben »
Hol, mennyi a nyugdíj Európában ? - www.haveaniceday.hu ...
Havi 340 ezret kell beosztania egy osztrák, 320 ezret egy holland kisnyugdíjasnak. Az ukránok 19 ezer 600 forintból élnek... Az MTI tudósítói az európai ... Bővebben »
Aki tud az OVB pénzügyi tanácsadó cégről valamit ...
Aki tud az OVB pénzügyi tanácsadó cégről valamit, kérem tájékoztasson. Ez is valami piramisjáték, vagy MLM? Mi a vélemény, tapasztalat róluk? Gyanús ... Bővebben »
Autizmus és az autisztikus spektrum
Az 1993. évi LXXIX. törvény a közoktatásról (letölthető szöveg) A törvény 2003-as módosítása, a változások lehetséges hatása a speciális autista ... Bővebben »
Szolgálati idő: miért jó a kiszámítási kérelem?
A jelenleg hatályos rendelkezések (a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény /továbbiakban: Tny./ 68. §) értelmében a ... Bővebben »
A szociális biztonsági rendszerek koordinációja
A szociális biztonsági rendszerek koordinálása a polgárok Európai Unión (EU) belüli szabad mozgását hivatott elősegíteni. Ez a koordináció a nemzeti ... Bővebben »

Utoljára keresett