Tőzsdehírek
2016. augusztus 28. 04:08
Kiemelt témák:  Angol font    BREXIT    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

minimálnyugdíj

Hasonló találatok a webről:

képtelenségek - 3. oldal

Köszöntjük Aliz, Bertalan, Detre, Elza, Erzsébet nevű látogatóinkat! 1838-ban halt meg Kölcsey Ferenc 79-ben a Vezúv kitörése elpusztítja Pompeii városát Bővebben »

Megvan a magyar csúcsnyugdíj - Ezt nem fogja elhinni - Napi.hu

Egyetlen magyar kap jelenleg kétmillió forint feletti havi nyugdíjat, ám a magas nyugdíjak nem a szabályok megváltozásának, hanem az időskori munkának a ... Bővebben »

A nyugdíj hamarosan még kevesebbre lesz elég - hvg.hu

Ma is nagy különbség van az utolsó fizetés és az első nyugdíj között, de ez a különbség hamarosan hatalmas szintre nőhet. Érdemes most gondoskodni a ... Bővebben »

Újdonságaink - Német ügyek

Bővebben »

Hírkereső - Egyéb - Hírek

Kezd kicsúszni Magyarország alól a talaj ; Ilyen lesz a város, amikor elektromos autókkal járunk ; Tüntetést szerveznek a mentősök - lapszemle Bővebben »

Hol, mennyi a nyugdíj Európában - Have A Nice Day!

Havi 340 ezret kell beosztania egy osztrák, 320 ezret egy holland kisnyugdíjasnak. Az ukránok 19 ezer 600 forintból élnek... Az MTI tudósítói az európai ... Bővebben »

Mennyit kap egy átlag cseh, szlovák vagy osztrák nyugdíjas ...

Bővebben »

A német családi pótlék a gyakorlatban - Német ügyek

Családi pótlékra a Németországban lakóhellyel rendelkező, munkavállaló és társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkező szülők gyermekei jogosultak. Bővebben »

Háborús Kereső Szolgálat - haboruskeresoszolgalat.hu

Bővebben »

Gazdpol

A miniszterelnök javaslata a cafeteriáról két óriási sebből vérzik. A cafetéria mostani rendszerét az unió miatt úgysem tudjuk fenntartani, a legjobb az ... Bővebben »