Tőzsdehírek
2016. szeptember 27. 14:03
Kiemelt témák:  Angol font    BREXIT    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

minimálnyugdíj

Hasonló találatok a webről:

A nyugdíj hamarosan még kevesebbre lesz elég - hvg.hu

Ma is nagy különbség van az utolsó fizetés és az első nyugdíj között, de ez a különbség hamarosan hatalmas szintre nőhet. Érdemes most gondoskodni a ... Bővebben »

Újdonságaink - Német ügyek

A lakbéremelések korlátozásának kihatásai a német lakáspiacra. A 2015. július 1-től érvényes törvény, a Mietpreisbremse célja, hogy megfékezze a ... Bővebben »

Mennyit kap egy átlag cseh, szlovák vagy osztrák nyugdíjas ...

Bővebben »

Hol, mennyi a nyugdíj Európában - Have A Nice Day!

Csak a népszavazás után engedi el Farkas Flórián kezét a Fidesz? 2016. szeptember 21., szerda. Szerencsétlenül alakult, hogy a NAV a kvóta-referendum ... Bővebben »

Mintalevelek és nyomtatványok - Német ügyek

Mintalevelek és nyomtatványok németül és magyarul tájékoztatás céljára. Bővebben »

Háborús Kereső Szolgálat - haboruskeresoszolgalat.hu

Bővebben »

El lehet menni: De hol kapok nyugdíjat? | Külföldi ...

Egyre gyakoribb, hogy valaki az élete során több országban dolgozik, így nyugdíjas korában több helyről is kaphat ellátást. Ráadásul nyugdíjasként az ... Bővebben »

FIZETÉSEK.HU

A köztisztviselői illetményalap és közalkalmazotti bértábla 2010-ben A köztisztviselői illetményalap és a közalkalmazotti bértábla jelenleg a 2008 ... Bővebben »

Hazalátogatás két év után - Határátkelő

Minden határátkelő életében nagy esemény a hazalátogatás, de különösen igaz ez azok esetében, akik Európán kívül élnek, ahonnan azért már több ... Bővebben »