Tőzsdehírek
2015. március 30. 07:45
Kiemelt témák:  Quaestor    Buda-Cash    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Görögország    Alapkamat

nyugdíj átutalás 2013

Nincs pontos találat. Hasonló találatok a webről:

Nyugdíj,Valorizációs, szorzószámok, Előrehozott ...

A hatályos jogszabály szerint a nők esetében érvényben marad 2013-ban is az előrehozott öregségi nyugdíj lehetősége azok számára, akik legalább 40 év ... Bővebben »

Nyugdíj-előtakarékosság: minden a nyesz-ről - Adó ...

Becslések szerint több mint 40 ezer nyugdíj-előtakarékossági számla(nyesz)-tulajdonos magánszemélyt érintenek a nyesz-re vonatkozó adószabályok és azok ... Bővebben »

TakarékInvest Nyugdíj-előtakarékossági Számla

A 2013. január 1-jét megelőzően nyitott TakarékInvest Nyugdíj-előtakarékossági Számlára továbbra is a nyitáskor érvényben lévő törvényi ... Bővebben »

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Központ ...

általános tájékoztató öregségi nyugdíj hozzátartozói nyugellátás korhatár előtti ellátás szolgálati járandóság átmeneti bányász járadék Bővebben »

Díjfizetési kisokos - Aegon

Díjfizetési kisokos: Mindennapi életünk során rengeteg terméket, szolgáltatást veszünk igénybe, amelyekért fizetnünk kell. Bővebben »

GlobalProfit

2013-09-18. A benzinüzemû gépkocsi alapnorma-átalány mértéke a beépített motor hengerûrtartalma szerint Bővebben »

Díjváltozások a K&H Banknál a pénzügyi tranzakciós ...

A K&H Banknál 2013. szeptember 17-től változnak a számlacsomagok és az elektronikus szolgáltatások havidíjai, a tranzakciós díjak, a bankkártya éves ... Bővebben »

Currencyfair és Transferwise: a legolcsóbb utalási ...

Legolcsóbb átutalás külföldre: Currencyfair és Transferwise ... Én külföldről (USA) utalnék Magyarországra, de ABA kódos bankot kérnek, sajnos Mo-n csak ... Bővebben »

Adóváltozások 2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012,2013 ...

Megszavazta az országgyűlés a 2013 évi adócsomaghoz benyújtott módosításokat, amelyek részben a már korábban benyújtott törvényszöveget pontosítják ... Bővebben »

A fruska újra támad - Pénzkérdés

Sokan vádolják a Fideszt azzal, hogy már egyáltalán nem fiatalok és nem is demokraták. Az utóbbival kapcsolatban van sajátos véleményünk, de az első ... Bővebben »

ÁLLAMPAPÍR – Pro és kontra
Minden bizonnyal nem ismeretlen számunkra az állampapír fogalma. Közvetett módon elég sűrűn hallunk mostanában erről a befektetési formáról. A tapasztaltabbak, már vagy rendelkeznek vele, vagy éppen most terveznek vásárolni. Takács Lajost a Solar Capital elemzőjét kérdeztük a témában!

Wells Fargo & Company (WFC) elemzés

Oracle Corporation (ORCL) elemzés

Microsoft Corporation (MSFT) elemzés