Tőzsdehírek
2015. július 4. 08:54
Kiemelt témák:  Görögország    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

nyugdíj átutalás 2013

Hasonló találatok a webről:

• Nyugdíj,Valorizációs, szorzószámok, Előrehozott nyugdíj ...

A hatályos jogszabály szerint a nők esetében érvényben marad 2013-ban is az előrehozott öregségi nyugdíj lehetősége azok számára, akik legalább 40 év ... Bővebben »

• 2005. évi CLVI. törvény - a nyugdíj-előtakarékossági ...

2005. évi CLVI. törvény. a nyugdíj-előtakarékossági számlákról 1. Az Országgyűlés az öngondoskodás, ezen belül is a nyugdíjcélú megtakarítások ... Bővebben »

• Nyugdíj-előtakarékosság: minden a nyesz-ről - Adó Online

Becslések szerint több mint 40 ezer nyugdíj-előtakarékossági számla(nyesz)-tulajdonos magánszemélyt érintenek a nyesz-re vonatkozó adószabályok és azok ... Bővebben »

• TakarékInvest Nyugdíj-előtakarékossági Számla

A 2013. január 1-jét megelőzően nyitott TakarékInvest Nyugdíj-előtakarékossági Számlára továbbra is a nyitáskor érvényben lévő törvényi ... Bővebben »

• Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság - Ügyintézési tájéko

általános tájékoztató öregségi nyugdíj hozzátartozói nyugellátás korhatár előtti ellátás szolgálati járandóság átmeneti bányász járadék Bővebben »

• Szja átutalás a NAV-nak? (4325264. kérdés)

Szja átutalás a NAV-nak? Megcsináltam az adóbevallásom (1253) és 1700 forintot át kellene utaljak. na de hova? ennyit találtam a nav oldalán: Bővebben »

• Gazdaság: Brutálisan drágul a pénzfelvét és az átutalás ...

Saját bankjegykiadóból a 2012-es díjakhoz képest átlagosan ötször annyiért juthat valaki a pénzéhez, de még a netes átutalások ára is ... Bővebben »

• Currencyfair és Transferwise: a legolcsóbb utalási ...

Spórolj az utalási költségeiden, használd a Currencyfairt vagy a Transferwise-ot Bővebben »

• Életút pénztárak

Az összevont adóalap megállapítása 2013-ban az alábbiak szerint történik: az adóköteles tőkeösszeg 78%-át kell jövedelemnek tekinteni, s ennek 16%-át ... Bővebben »

Megszavazta az országgyűlés a 2013 évi adócsomaghoz benyújtott módosításokat, amelyek részben a már korábban benyújtott törvényszöveget pontosítják ... Bővebben »

PayPal IPO: újra tőzsdén a PayPal
Minden bizonnyal, ha interneten rendeltünk már valamit, vagy online fogadóiroda számlájára fizettünk be, találkoztunk a PayPal fogalmával. Egy olyan internetes bankról beszélünk, amely közvetítő szerepet tölt be az ügyfelek és a hagyományos bankok között.

Technikai elemzések

Ne maradjon le a magyar osztalékról, akár 6% feletti osztalékhozam

Apple, HP, Bank of America elemzés