Tőzsdehírek
2017. december 16. 19:32
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

nyugdíjas egyéni vállalkozó

Hasonló találatok a webről:

Könyvvizsgáló, könyvvizsgálat

A könyvvizsgáló oldalon kötelező szabályzat minták, adózási és számviteli segédletek, dokumentum sablonok gazdag választéka található ingyenesen, vagy ... Bővebben »

EVA, KATA, KIVA - Gyakran feltett kérdések az új adókkal ...

Van egy KATA-s egyéni vállalkozó (főállású), aki 2013. december 30-tól 2014.február 14-ig volt táppénzen. Majd 2014. augusztus 13-tól ismét táppénzre ... Bővebben »

Vállalkozás indítás lépésről lépésre | Családbarát Munka ...

Kedves Krisztina! Egyéni vállalkozás esetén főállásúnak minősülne, ha Ön lenne a vállalkozó és a minimálbér után kellene fizetnie a járulékot. Bővebben »

A könyvelő válaszol | Családbarát Munka Nőknek

Üdvözlöm! A következő kérdésem lenne, mit javasol mit érdemes indítanom. Szeretnék egyéni vállalkozást vagy egyszemélyes kft.-t alapítani de szeretném ... Bővebben »

Jövedelemtípusok és közterheik | Cégvezetők Klubja

A Cégvezetők Klubja civil szerveződése annak a rétegnek, amely Magyarországon irányítja, működteti a gazdaságot, és egyben fő haszonélvezője is annak. Bővebben »

Fair Adósságcsökkentő Személyi kölcsönök

Garantáljuk piacon elérhető legjobb kamatot, a 2017. május 22. visszavonásig, de legkésőbb 2017. december 31-ig benyújtott Fair Adósságcsökkentő Plusz ... Bővebben »

EVA kalkulátor 2017 - Adózóna.hu

A kalkulátor meghatározza a fizetendő EVA összegét, kiszámítva az EVÁ-s vállalkozó helyi iparűzési adóját, valamint meghatározza a különböző ... Bővebben »