Tőzsdehírek
2018. május 21. 11:08
Kiemelt témák:  GDPR    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Euro    Alapkamat    Bitcoin

nyugdíjemelés 2014-ben

Hasonló találatok a webről:

logsped.hu

Nyugdíj melletti munkavégzés esetén a meghatározott összegű nyugdíjjárulék alapját képező kereset, jövedelem megszerzése után a nyugdíj folyósítását szüneteltetni kell. Bővebben »

logsped.hu

- A nyugdíjemelés 2018-január 1-jétől 3%, illetve 3,8%, attól függően, hogy 2017-ben, vagy annál korábban állapították meg a járandóságot Bővebben »

officina.hu

Nyugdíjemelés 2018: jóval több plusz nyugdíjra számíthatnak 2018-ban a nyugdíjasok. Rendkívüli nyugdíj kiegészítés és jelentősebb nyugdíjemelés is várható 2018-ban, hiszen a választások évében mindig rengeteg támogatást kapnak az idősek. Bővebben »

ado.hu

2014-ben az öregségi nyugdíjjogosultság szabályai nem változnak. A társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény (továbbiakban Tny.) Bővebben »

zsebremegy.hu

Sajnos a Facebookon rendszeresen elterjed a hír, hogy 2018-ban (és 2014-ben, 2013-ban, 2012-ben stb.) dupla családi pótlékot kapnak a családok, illetve 13. havi családi pótlékot kapnak az igénylők az év decemberében. Bővebben »

zsebremegy.hu

Szigorodtak a folyósítás feltételei. A családi pótlék összege 2018-ban sem emelkedik. Igénylési és folyósítási tudnivalók, információk. Bővebben »

nyugdij-utalas.blog.hu

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság tájékoztatója a nyugdíjak folyósításáról A megállapított nyugellátást milyen módon folyósítják? Bővebben »

officina.hu

Öregségi nyugdíj 2014 szabályok. 2014-ben a korábbi évektől eltérően az öregségi nyugdíjra vonatkozó korábbi szabályok már nem változnak. Így öregségi nyugdíjba vonulhat az a személy a törvény szerint, aki legalább 20 év szolgálati időt tudhat maga mögött, a rá vonatkozó öregségi nyugdíjkorhatárt már ... Bővebben »

hirsztrada.blog.hu

Bővebben »

net.jogtar.hu

Jelen dokumentum a jogszabály 1. weboldalát tartalmazza. A teljes jogszabály nyomtatásához valássza a fejlécen található nyomtatás ikont! Bővebben »