Tőzsdehírek
2015. március 29. 19:16
Kiemelt témák:  Quaestor    Buda-Cash    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Görögország    Alapkamat

nyugdij utalások 2013

Nincs pontos találat. Hasonló találatok a webről:

Kulcs-Bér Tudásbázis » Nyugdíj melletti munkavégzés

Bővebben »

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Központ ...

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapja ... A társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e ... Bővebben »

Kulcs-Bér Tudásbázis

Ügyfélszolgálat: 061-336-5323 | ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu . Kezdőlap; Hírek, újdonságok. Bérkalkulátor; 2014. évi TB naptár Bővebben »

Nyugdíj 2014: ki jogosult öregségi vagy előrehozott ...

Nyugdíj 2014: ki jogosult öregségi vagy előrehozott nyugdíjra 2014. január 1-től? Sokak számára a 2014-es év hozza el a nyugdíjba vonulás lehetőségét. Bővebben »

Kedves Veci! Arra lennék kíváncsi szakmunkás t ...

Kedves Veci! Arra lennék kíváncsi szakmunkás tanuló évek beszámítanak-e a nyugdíjba? Mivel annyi fél e nyilatkozatot hallatom, hogy már össze vagyunk ... Bővebben »

Legolcsóbb vállalkozói számla kisvállalkozóknak ...

Visszatérő kérésetek egy vállalkozói számla összehasonlítás, ennek próbálok most eleget tenni. Első körben az igen csekély banki forgalommal ... Bővebben »

Külföldi számlanyitás vállalkozásoknak Szlovákia ...

Erről a témáról már volt szó, de sajnos aktuálisabb mint amikor először írtam róla. Ezen túl újabb, olcsóbb bankot is találtam. Bővebben »

Kft. alaptőke-emelés: meddig kell fizetni? - Adó - Adó ...

Az új Ptk. hatályba lépésének napja 2014. március 15-e. A Kft.-k alaptőkéjének 3 000 000 forintra történő emelését a hatálybalépést követő első ... Bővebben »

Állás nélkül - munkanélküli - tanácsadás - CV Centrum

Online állásközvetítő portál! ... (13.02.2015) Tisztelt szakèrtő! Munkanélküliként voltam beregisztrálva, de aztán kijelentkeztem mert találtam ... Bővebben »

Star Wars 7: Az ébredő Erő | Filmek

Bővebben »

ÁLLAMPAPÍR – Pro és kontra
Minden bizonnyal nem ismeretlen számunkra az állampapír fogalma. Közvetett módon elég sűrűn hallunk mostanában erről a befektetési formáról. A tapasztaltabbak, már vagy rendelkeznek vele, vagy éppen most terveznek vásárolni. Takács Lajost a Solar Capital elemzőjét kérdeztük a témában!

Wells Fargo & Company (WFC) elemzés

Oracle Corporation (ORCL) elemzés

Microsoft Corporation (MSFT) elemzés