Tőzsdehírek
2018. november 19. 10:37
Kiemelt témák:  Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Richter árfolyam 2014

Hasonló találatok a webről:

Euró (EUR/HUF) árfolyam grafikon - tozsdeasz.hu

EUR/HUF (Euró-magyar forint) árfolyam grafikon. Válassz időtávot és kövesd a középárfolyam alakulását grafikonon! Hány magyar forintot ér 1 Euró? Bővebben »

USA dollár árfolyam grafikon. (USD/HUF) - tozsdeasz.hu

USD/HUF (USA dollár-magyar forint) árfolyam grafikon. Válassz időtávot és kövesd a középárfolyam alakulását grafikonon! Bővebben »

BUX – Wikipédia

A BUX index a legismertebb hazai részvényindex, mely a Budapesti Értéktőzsdén forgó legnagyobb kapitalizációjú részvények mozgását reprezentálja. A BUX a BÉT hivatalos részvényindexe, mely valós időben kerül kiszámításra az aktuális piaci árak alapján. Az index kalkulációja a Xetra tőzsdei kereskedési rendszerben jegyzett árak alapján történik, amely egyben ... Bővebben »

Devizahitel - összes hírünk a témában | PORTFOLIO.HU

Megvizsgálhatják a magyar bíróságok a devizahitelek árfolyamkockázatának ügyfélre terhelését, és tisztességtelennek nyilváníthatják az ezzel kapcsolatos szerződési feltételeket, ha a … Bővebben »

ProfitLine

Befektetőknek. Elemzéseink és végkövetkeztetéseink a ProfitLine.hu elemzőcsapatának véleményét tükrözi, és nem veszik figyelembe az egyes befektetők egyéni igényeit a hozamelvárás vagy kockázatvállalási hajlandóság tekintetében. Bővebben »

Tőzsde - Tőzsde melléklet | PORTFOLIO.HU

Hamarosan megérkezik az első részvény a BÉT közepes vállalatokat megcélzó piacára, az Xtendre: jön a tőzsdére az emeléstechnikai vállalat, a Megakrán. Bővebben »

KBC Equitas | Online Tőzsde és befektetés - KBC Equitas

Kínálatunkban minden építőkövet megtalálhat portfóliójához a befektetési alapoktól kezdve a részvényeken át a tőkeáttételes termékekig, befektetői stílusának megfelelően. Bővebben »

Gazdasági hírek - Részvény árfolyamok ... - Eco.hu

Idén a részvények és a kötvények is gyengén teljesítenek, így sokan vészharangot kongattak egy újabb recesszió miatt. A gazdaság ciklikusságát tekintve azonban egyelőre még a fellendülési szakaszban tartunk, így akár még 1-2 év is eltelhet a gazdasági lassulásig - tájékoztatott a K&H Alapkezelő. Bővebben »

Utoljára keresett