Tzsdehrek
2019. június 25. 22:06
Kiemelt tmk:  Brexit    Forint    Euro    Benzin r    OTP    BUX    Tzsde    Elemzs    Olaj    Alapkamat    Bitcoin
Gyorslinkek:  Hazai rszvnyek   Tzsdeindexek   Vals idej rfolyamok   Hatrids indexek   Deviza rfolyamok   Arany rfolyam   Tzsde sztr   Mobil   RSS

Sv�jci jegybanki alapkamat

Hasonl tallatok a webrl:

Dnttt a kamatrl a svjci jegybank - Napi.hu
2018. mrc. 15. A jegybank egyttal cskkentette inflcis előrejelzst is: az idei inflcit 0,6 ... svjc jegybank jegybanki alapkamat svjci frank kamat... Bővebben »
[PDF] REFERENCIA-KAMATLBAK - MNB
2017. aug. 22. ange_rates. 8. Jegybanki alapkamat. EUR. - http://www.ecb.europa.eu/stats/ monetary/rates/html/index.en.html. 9. Jegybanki irnyad kamat. Bővebben »
Marad a negatv svjci alapkamat - Vilggazdasg
2018. mrc. 15. Az ralakulsi folyamatok stabilizlsa s a gazdasg lnktsnek a szksgessge miatt dnttt gy a svjci jegybank monetris tancsa. Bővebben »
Vilg vezető Gazdasgainak Jegybanki Alapkamata - Tőzsdernyk
Jegybanki Alapkamat Orszgonknt - (Szzalk) ... Hollandia, Svjc, Szad- Arbia, Irn, Svdorszg, Vilg vezető gazdasgai, Feltrekvő orszgok Jegybanki... Bővebben »
Van-e let a negatv kamatok vilgban? – A svjci plda – MNB ...
2018. jan. 8. A svjci jegybank inflcis előrejelzse alapjn az inflci az v ... nem hatott az alapkamat clsvjnak eltolsa a negatv tartomnyba. Bővebben »
Nem vltozott a jegybanki alapkamat - Origo
2017. szept. 19. Vltozatlan maradt a jegybanki alapkamat mrtke a monetris tancs ... A dollr jegyzse 258,55 forintrl 258,08 forintra, a svjci frank pedig... Bővebben »
Svjc gy lőtte tkn magt s a vilgot, mint eddig kevesen - 444
2015. jan. 16. Ehhez kpest a svjci jegybank egyetlen dntssel viccet csinlt a vilg ... arra szmtottak, hogy a mnusz 0,75 szzalkosra vgott alapkamat... Bővebben »
Gazdasg: A svjci jegybank nem vltoztatott az alapkamaton - HVG ...
2010. jn. 17. Nem vltoztatott az irnyad kamaton a Svjci Nemzeti Bank. A hrom hnapos bankkzi kamatlb tovbbra is a 0,00-0,75 szzalk kztti... Bővebben »
Megvan, mirt emelkedik a frankhitelek kamata, mikzben a svjci ...
2011. szept. 7. ... is mirt emelkedik a frankhitelek kamata, ha a svjci alapkamat nulla? ... kvetően – a svjci jegybank sikeres „szbeli intervencijnak” (az... Bővebben »

Utoljra keresett