TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. június 3. 14:26
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Alapkamat     Brexit    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus

Teherauto teljesítmény adó

Hasonló találatok a webről:

Teljesítményadó / gépjármű adó kalkulátor 2020
A teljesítményadót a tulajdonos/üzembentartó lakóhelye szerint illetékes teherautó, pótkocsi, autóbusz, utánfutó, lakókocsi, lakópótkocsi vagy nyerges vontató ... Bővebben »
Gépjárműadó 2020/2021 - Súlyadó törvény, illeték mértéke
Az első félévi teljesítményadót befizettem amásodik félévet kinek kell fizetnie? Vásárolni szeretnék egy kb 30 éves Mercedes tűzoltó teherautót, csak hobbi, ... Bővebben »
Ügyleírás TEHERGÉPJÁRMŰ UTÁNI GÉPJÁRMŰADÓ - Tolmács
Az adó tárgya. A belföldi érvényes rendszámtáblával ellátott tehergépjármű. A törvény hatálya nem terjed ki a belföldi rendszámtáblával ellátott mezőgazdasági  ... Bővebben »
Teljesítményadó kalkulátor 2020 - a gépjárműadó kiszámolása
Teljesítményadó kalkulátor 2020 - gépjárműadó számítás gyorsan és egyszerűen a hatályos törvényi előírás alapján. Bővebben »
Súlyadó kalkulátor 2020 - Kalkulatorlap.hu
Mivel a személyautóra, motorkerékpárra kirótt adót már hosszú évek óta nem a súly (egész pontosan a tömeg), hanem a teljesítmény alapján határozzák meg, ... Bővebben »
Tanácsok - Súly, teljesítmény, netán mindkettő? - Totalcar
2009. ápr. 20. - A fő kérdésem az lenne, hogy Ács városi polgármesteri hivatal teljesítmény- és súlyadót szeretne velem fizettetni egyszerre erre az évre (kW-ra ... Bővebben »
Gépjárműadó: Autó, Motor - Számoldki.com - Minden kalkulátor egy ...
A gépjárműadót minden személyautó és motorkerékpár üzembentartónak, tulajdonosnak gépjárműadógépjárműadó 2020teljesítményadó teljesítményadó ... Bővebben »
Gjt. - 1991. évi LXXXII. törvény a gépjárműadóról - Hatályos ...
(1) Az adó alapja személyszállító gépjármű - ide nem értve az autóbuszt - hatósági nyilvántartásban feltüntetett teljesítménye, kilowattban kifejezve. Bővebben »
Gépjárműadó kalkulátor - Nagykarácsony Község
Személyszállító gépjárművek adója teljesítményadat alapján: Az adó alapja a tehergépjármű hatósági nyilvántartásban feltüntetett saját tömege (önsúlya) ... Bővebben »