Tőzsdehírek
2018. május 21. 11:09
Kiemelt témák:  GDPR    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Euro    Alapkamat    Bitcoin

várható nyugdíjemelés 2014-ben

Hasonló találatok a webről:

logsped.hu

- A nyugdíjemelés 2018-január 1-jétől 3%, illetve 3,8%, attól függően, hogy 2017-ben, vagy annál korábban állapították meg a járandóságot Bővebben »

officina.hu

Nyugdíjemelés 2018: jóval több plusz nyugdíjra számíthatnak 2018-ban a nyugdíjasok. Rendkívüli nyugdíj kiegészítés és jelentősebb nyugdíjemelés is várható 2018-ban, hiszen a választások évében mindig rengeteg támogatást kapnak az idősek. Bővebben »

officina.hu

Öregségi nyugdíj 2014 szabályok. 2014-ben a korábbi évektől eltérően az öregségi nyugdíjra vonatkozó korábbi szabályok már nem változnak. Így öregségi nyugdíjba vonulhat az a személy a törvény szerint, aki legalább 20 év szolgálati időt tudhat maga mögött, a rá vonatkozó öregségi nyugdíjkorhatárt már ... Bővebben »

zsebremegy.hu

A gyermekgondozási díj a GYES-sel ellentétben nem alanyi jogon járó támogatás. Így az összege is jóval magasabb, az igénylő korábbi fizetésétől függ. Bővebben »

net.jogtar.hu

Jelen dokumentum a jogszabály 1. weboldalát tartalmazza. A teljes jogszabály nyomtatásához valássza a fejlécen található nyomtatás ikont! Bővebben »