TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. március 3. 13:46
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

újraválasztásra

Hasonló találatok a webről:

újraválasztás - hvg.hu
Az amerikai elnök újraválasztási kampányának számlájára a kedd este Floridában tartott választási nagygyűlés óta szerda estig 24,8 millió dollár érkezett ... Bővebben »
Külföld - A legfőbb érv Trump újraválasztása mellett - Index
2020. febr. 10. - A legfőbb érv Trump újraválasztása mellett - Három éve sokan összeomlást vártak, az amerikai gazdaság mégis szárnyal Trump alatt. Mi történt ... Bővebben »
újraválasztás - 1. oldal - Világgazdaság
Dollármilliókat kalapozott eddig össze Trump az újraválasztására. A kampánystáb úgy számol, hogy az elnök az első negyedévben összesen 82 millió dollárral ... Bővebben »
A FIFA újraválasztásra készülő elnöke... - Nemzeti Sport Online ...
A FIFA újraválasztásra készülő elnöke nyugodtnak tűnt a vb kezdete előtt két nappal. Bővebben »
Az iszlamista terror elleni fellépés lehet Macron legjobb esélye az ...
2020. okt. 20. - Ha ugyanis ezt nem teszi, azzal az újraválasztási esélyeit rontja. Mindenesetre a kommunikációs fölény megszerzése iránti igény szembetűnő, ... Bővebben »
"Szörnyűek a számok" – komoly bajban Trump újraválasztási ...
2020. jún. 5. - A közvélemény-kutatási adatok szerint magabiztosan vezet az amerikai elnök előtt a kihívója, Joe Biden. Bővebben »
újraválasztási - Angol fordítás – Linguee
Számos lefordított példamondat tartalmazza a(z) „újraválasztási” kifejezést – Angol-magyar szótár és keresőmotor angol fordításokhoz. Bővebben »
Győzött a pártja, tovább nőttek Merkel esélyei az újraválasztásra ...
A Martin Schulz vezette szociáldemokrata párt (SPD) története legrosszabb eredményével, 30,5 százalékkal a második helyen végzett. Ez 8,6 százalékos ... Bővebben »
Karácsonyra hazatérhetnek az amerikai katonák Afganisztánból
2020. okt. 10. - November 3-án lesz az amerikai elnökválasztás, és az újraválasztásra készülő Trump régóta hangoztatja, hogy le kell zárni „a nevetséges vég ... Bővebben »