Tőzsdehírek
2017. március 29. 01:34
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

4 órás minimálbér

Hasonló találatok a webről:

Fórum - Pénteken mondták, hogy a 4 órában bejelentett ...

1/19/2015 · Fórum - Pénteken mondták, hogy a 4 órában bejelentett munka nem ér semmit. Már, ami a munkaviszonyt illeti. Ez igaz? Bővebben »

Aktuális hírek - VKDSZSZ

A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VKDSZ) üdvözli a bérfelzárkóztatás érdekében a Versenyszféra és a Kormány Állandó ... Bővebben »

Közmunkabér 2017 összege: ennyivel növekedett a ...

A fentiek alapján a közmunkások 2017-ben napi 8 órás munkakör ellátása esetén bruttó 81.530 forintos bért vihetnek haza, a szakképzett közmunkásoknak ... Bővebben »

Milyen hátrányokkal jár, ha valaki 6 órás munkát vállal? A ...

Milyen hátrányokkal jár, ha valaki 6 órás munkát vállal? A táppénz és a nyugdíj vonatkozásában érdekelne. - Válaszok a kérdésre. Bővebben »

Albérlet-támogatás 2017-től adómentesen: összege ...

A minimálbér 2017-es összegéről még nem született kormányzati döntés, de pénzügyi szakemberek szerint akár tíz százalékos bruttó minimálbér emelés ... Bővebben »

Rehabilitációs ellátás: változnak a munkavégzés szabályai ...

Idén május 1-jei hatállyak változik a rehabilitációs ellátás melletti munlavégzés szabályai. Az alábbi cikkben a fontos tudnivalókat foglaltuk össze. Bővebben »

adokedvezmenyek.hu - Otthon

A fogyatékossági kedvezmény összege: Az adóév első napján érvényes havi minimálbér összegének 5%-a. A kedvezmény az adóév mindenféle bevételéből ... Bővebben »

Foglalkoztatási formák és terhek | Munkaügyi Levelek

Foglalkoztatási formák és terhek. Figyelem! Kérjük az értelmezésénél a megjelenés időpontját (2006. március 16.) vegye figyelembe! Bővebben »

Rokkantsági nyugdíj és munkaviszony | fórum | Jogi Fórum

Tisztelt Jogi Fórum! A következőt szeretném kérdezni. Cégünknél az egyik munkavállaló rokkantsági ellátásban részesül. Erre vonatkozó ... Bővebben »