Tőzsdehírek
2019. június 20. 21:29
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

APPLE azonos

Hasonló találatok a webről:

A társított készülékek megtekintése és eltávolítása ... - Apple Support
2017. jún. 30. · Az iTunes alkalmazásban Mac vagy PC számítógépen megtekintheti az Apple ID azonosítóhoz társított készülékeket, illetve megszüntetheti a ... Bővebben »
Tudnivalók az Apple ID azonosítóhoz társított e-mail-címekről ...
2019. ápr. 24. · A cikk bemutatja, hogy miként adhatók meg, módosíthatók és törölhetők különböző típusú e-mail-címek az Apple ID-fiókban. Bővebben »
Az iTunes Normalizálás funkciójának segítségével a dalok azonos ...
2016. nov. 24. · Ha bekapcsolja az iTunes Normalizálás funkcióját, az alkalmazás azonos hangerőn fogja lejátszani az összes dalt. Bővebben »
Olvasási lista használata a Mac gép Safari alkalmazásában - Apple ...
Megjegyzés: Az iCloud használatával a Safari azonos olvasási listát biztosít az összes olyan Mac gépen és iOS-eszközön, amelyeken a Safari be van kapcsolva  ... Bővebben »
Az iPhone, az iPad, az iPod touch, a Mac és az Apple Watch ...
2019. ápr. 9. · Zökkenőmentesen válthat a készülékek között a Handoff, az Univerzális vágólap, az iPhone-mobilhívások, az SMS-/MMS-küldés és fogadás, ... Bővebben »
Kártyás fizetés - Vásárlási segítség - Apple (HU)
Az árak tartalmazzák az áfát (27%) és az alkalmazandó szerzői jogdíjakat, a kézbesítési költséget azonban nem, ha az nincs külön feltüntetve. Az elektronikus  ... Bővebben »
Üdvözli a Mac gép Fotók alkalmazása - Apple Támogatás
Fotók felhasználói útmutató. macOS Mojave rendszerhez. Tartalomjegyzék · Tartalomjegyzék. iPhone, MacBook és iPad, azonos fotókkal a képernyőjükön. Bővebben »
Támogatás – AppleCare - Apple (HU)
Az eredeti Apple-alkatrészek vagy újak, vagy az újakéval azonos a teljesítményük, és a megbízhatóságuk. Az összes javítást az az Apple által erre feljogosított ... Bővebben »
Üdvözli a Mac gép ColorSync segédprogramja - Apple Támogatás
Megkeresheti a szín másik telepített színprofilban érvényes értékeit, így meggyőződhet arról, hogy a szín azonos módon jelenik meg az összes eszközén , ... Bővebben »
Gyönyörű videóban ünnepli az Apple az azonos neműek ...
2018. febr. 28. · Gyönyörű videóban ünnepli az Apple az azonos neműek házasságát ... Ennek örömére és emlékére az Apple egyedülálló reklámot jelentetett ... Bővebben »

Utoljára keresett