Tőzsdehírek
2019. június 25. 22:08
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Csokkenes tozsdeken Europaban

Hasonló találatok a webről:

Vörösben indulhat a nap az európai tőzsdéken - Napi.hu
14 órával ezelőtt ˇ Vörösben indulhat a nap az európai tőzsdéken ... West Texas Intermediate (WTI) ára csökken a globális kereslet bizonytalanságai miatt. Bővebben »
Európában kezdődött, Amerikában folytatódott a tőzsdei örömködés ...
7 nappal ezelőtt ˇ Az ázsiai óvatos hangulat nyomta rá a bélyegét a keddi kereskedés első óráira az európai tőzsdéken, a kontinens részvényindexei azonban ... Bővebben »
Nagy bajba kerülhet Nagy-Britannia a Brexit miatt - PORTFOLIO.HU
2019. jún. 17. ˇ ... jósolja a korábbi prognózisban szereplő 1 százalékos csökkenés helyett. ... voksolt, hogy az Egyesült Királyság lépjen ki az Európai Unióból. Bővebben »
Közép-kelet-európai tőzsdecsúcsot tartott a Budapesti Értéktőzsde
2019. ápr. 12. ˇ Ma tartotta a Budapesti Értéktőzsde a közép-kelet-európai régió tőzsdéit ... A V4+ CEE Tőkepiaci Konferencián a Visegrádi csoport értéktőzsdéi ... Bővebben »
Még mindig nem dőlt el, hol kezdi az Európa-ligát a MOL Fehérvár
4 nappal ezelőtt ˇ Az FK Zeta Golubovci kérésére mégis Montenegróban kezdődhet a MOL Fehérvár FC számára az Európa-liga - olvasható a molvidi.hu oldalon ... Bővebben »
Ma mire számíthatunk a tőzsdéken? - ProfitLine.hu
2019. ápr. 3. ˇ Kedden emelkedéssel zártak a főbb európai tőzsdék. A londoni ... Erős pluszban zártak a tőzsdék .... Csökkent az infláció az euróövezetben. Bővebben »
K&H prémium európai tőzsdék rugalmas származtatott alap - K&H ...
K&H prémium európai tőzsdék rugalmas származtatott alap ... a futamidő vége előtt; beépített veszteségcsökkentő megoldás részvénypiaci csökkenés esetén. Elérhető hozam alapjául szolgáló Index: EURO STOXX 50 Index Feltételes hozam mértéke a maximális futamidő végén (feltételt lásd: "hogyan működik az alap?" cím alatt): 30% Befektetési jegyek futamidő vége előtti lejáratának feltétele: az Index értéke a köztes megfigyelési napokon nagyobb, mint az Index ... Feltételes hozam mértéke befektetési jegyek bevonása esetén: első visszahívási nap: 6%; második visszahívási nap: 12%; harma... Bővebben »
Mínuszban zárt Európa - Világgazdaság
1 nappal ezelőtt ˇ Csökkenéssel zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék, a BUX ezzel szemben ... míg az euróövezeti EuroStoxx50 0,33 százalékkal csökkent. Bővebben »
Jean-Claude Juncker majdnem felgyújtott három politikust - Hír TV
2019. ápr. 9. ˇ Majdnem felgyújtotta a ruandai népirtás 25. évfordulójára emlékező delegációt az Európai Bizottság köztudottan részeges elnöke, ... Bővebben »