Tőzsdehírek
2019. március 22. 15:54
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    falso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex /" title="Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex ">Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex

Csokkenes tozsdeken Europaban

Hasonló találatok a webről:

Csökkenés várható az európai részvénypiacokon - ProfitLine.hu
2019. febr. 28. Az előző napi indexcsökkenést viszik tovább a csütörtöki nyitáskor a főbb európaitőzsdék. Bővebben »
Enyhe csökkenés várható a tőzsdéken - ProfitLine.hu
3 napja Enyhe mínuszokkal nyithatnak a főbb nyugat-európai részvénypiacok kedden, visszafogott kereskedés várható, a befektetők kivárnak az e heti  Bővebben »
Esésre számítanak az európai tőzsdéken - Napi.hu
2018. dec. 10. Pénteken nyereséggel zártak az európai tőzsdék Frankfurt kivételével: a DAX index 0,21 százalékkal csökkent. Londonban az FTSE-100 index  Bővebben »
Csökkentek a vezető európai tőzsdék - Napi.hu
2019. jan. 21. Csökkentek a vezető európai tőzsdék irányadó indexei hétfőn annak nyomán, hogy a kínai statisztikai hivatal friss adatsora megerősítette,  Bővebben »
Eséssel zárt a BUX | PORTFOLIO.HU
2019. febr. 19. Mérsékelt csökkenésekkel indult a keddi kereskedés az európai tőzsdéken és napközben is kitartottak a mínuszok, de nem volt dráma. Bővebben »
Negatív hangulat az európai tőzsdéken | PORTFOLIO.HU
Az ázsiai tőzsdék számottevő mértékben gyengültek a reggeli órákban, majd később az európai piacokon folytatódott az árfolyamok csökkenése. Az USA-ban a  Bővebben »
Pluszban Európa tőzsdéi | Világgazdaság
Pluszban Európa tőzsdéi. 2019. 02. 11. 17:57 ↻ 2019. 02. A dollár erősödött, az arany ára ezzel párhuzamosan csökkent. Az eurót 0,45 jegyzik gyengébben 1   Bővebben »
Népszava Vegyes zárás az európai tőzsdéken
Az olaj ára kissé csökkent, a Brent nyersolajat az európai záráskor 0,06 százalékkal jegyezték alacsonyabban a globális kereskedelemben, hordónként 49,67  Bővebben »
Kis csökkenést, illetve iránykeresést várnak az elemzők a tőzsdén ...
2019. márc. 14. Európában a határidős indexek alapján profitrealizálással indulhat a nap, és hazai impulzus hiányában a magyar tőzsdén a nemzetközi  Bővebben »
HírExtra - Csökkenés az Európai tőzsdéken
2018. júl. 19. Csökkenés az Európai tőzsdéken. Enyhe mínuszokban indult a kereskedés a vezető nyugat-európai értéktőzsdéken csütörtökön. 2018. július  Bővebben »

Utoljára keresett