Tőzsdehírek
2019. június 25. 22:11
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Megujul Science Park

Hasonló találatok a webről:

Generációs különbségek - Science Park
A Science Park irodaház, mint az első nagy lépés. 2016-12-27 ˇ Next post: Kellemes Karácsonyt kíván a megújuló Science Park! 2017-01-02. You May Also Like. Bővebben »
Hírek Archives - Science Park
Ilyen kérdésekre kaphattak választ a Science Park Irodaház és az AmCham közös rendezvényén, amelynek a megújuló irodaház bemutatóirodája adott otthont. Bővebben »
Az irodaház, ahol öröm dolgozni - Science Park
2017. máj. 31. ˇ Megújul a Science Park. Hamarosan megkezdődnek a felújítási munkálatok a legújabb ágazati trendek és szabványok szerint modernizált ... Bővebben »
A Science Park a DVM grouppal újul meg - Science Park
2017. ápr. 18. ˇ A szűk körű bizottság választása a DVM group által prezentált kiváló koncepcióra esett, hiszen ez harmonizált leginkább a megújuló épület ... Bővebben »
Boldog új évet kíván a megújuló Science Park!
Boldog új évet kíván a megújuló Science Park! Elhelyezkedés ˇ Ajánlatkérés ˇ Sztenderd ˇ GALÉRIA ˇ IRODÁK ˇ Breeam ˇ Hírek. Boldog új évet kíván a megújuló ... Bővebben »
Ötletpályázatot indít a Science Park - Science Park
2017. márc. 21. ˇ ... kialakítására egy ötletpályázatot ír ki annak érdekében, hogy a Science Park megújulása figyelembe vegye a jövő munkavállalóinak igényeit ... Bővebben »
A Science Park irodaház ötletpályázata - bme középülettervezési ...
2017. márc. 22. ˇ A megújuló Science Park irodaház ötletpályázatot hirdet új mintairodája (ún. „ showroom”) kreatív koncepciójának kidolgozására, amelyben ... Bővebben »
Identitást adó átalakulás - a Science Park revitalizációja - Epiteszforum
2017. júl. 17. ˇ A megújulás általában az 5 éves bérlői ciklusokhoz szokott igazodni, itt is ... Science Park irodaház revitalizációja - építész: Gellár László (DVM ... Bővebben »
A Goldman Sachs nagy üzletet kötött Magyarországon - Portfolio.hu
2018. okt. 21. ˇ A hírek szerint a dél-budai alpiacon lévő, 2003-ban épült, de az idei évre megújult Science Park egy 30,5 ezer négyzetméteres tranzakció volt. Bővebben »