TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. január 21. 13:31
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

SZJ számok jegyzéke

Hasonló találatok a webről:

(TESZOR'15), Szolgáltatások Jegyzéke (SZJ'03) - Központi ...
A CPA rendeletben meghatározott struktúrája az 1–4. számjegyen megegyezik a NACE Az SZJ'03 kódok TESZOR'15 kódokra átváltását segítő fordítókulcs: Bővebben »
SZJ - Központi Statisztikai Hivatal
a Központi Statisztikai Hivatal kidolgozta a Szolgáltatások Jegyzéke (SZJ) új, az Eu- dolgozásban és a gépiparban 4 számjegy + 91 = üzembe helyezés, ... Bővebben »
TESZOR számok 2020 ➡ mikor és hogyan kell használni? - Billingo
2020. okt. 16. - Az ÖVTJ nem más, mint Önálló Vállalkozók Tevékenységi Jegyzéke, melynek alapja a TEÁOR'08. A TESZOR számok jegyzékét itt találod >> ... Bővebben »
VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni?
állásfoglalása szerint a vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék de a teszor (tevékenységek és szolgáltatások országos jegyzéke) számokat ... Bővebben »
SZJ SZÁMOK Szolgáltatások Jegyzéke A MEZŐGAZDASÁG ...
SZJ SZÁMOK. Szolgáltatások Jegyzéke. A. MEZŐGAZDASÁG, VADGAZDÁLKODÁS, ERDŐGAZDÁLKODÁS. 01. MEZŐGAZDASÁG, VADGAZDÁLKODÁS. 01.4. Bővebben »
SzJ helyett TESZOR a számlákban - Point Könyvvizsgáló Kft.
Alanyi mentes vállalkozásod is érintett. A szolgáltatás számlázásában 2019.07. 01-től az SzJ számokat felváltják a TESZOR számok. Bővebben »
Egyszemélyes KFT alapításának adatfelvételi lapja
SZJ SZÁMOK. Szolgáltatások Jegyzéke. A jelölt szolgáltatás csoportot (SZJ 5 számjegy) a feldolgozóiparban az alábbiak szerint részletezzük tovább:. Bővebben »
VTSZ, SZJ vagy TESZOR? - Vállalkozó Információs Portál
Azaz vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék szám) számokat a számlákon már nem kell feltüntetni, de a teszor (tevékenységek és szolgáltatások  ... Bővebben »