Tőzsdehírek
2019. július 24. 06:51
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Strategiat akar borszakma

Hasonló találatok a webről:

„Nem a világpiachoz mérni magunkat öngyilkos stratégia ...
2018. márc. 5. · Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezték az impozáns Hotel Corinthiában a már szinte hagyományosnak mondható, barátságos ...
Bővebben »
Két ügynökség a borszakmában, akikre érdemes figyelni (x) - Vous.hu
2017. nov. 9. · Három hölgy, akikre érdemes figyelni a borszakmában. MoVIN elsősorban export ügynökség, ehhez pedig szorosan kapcsolódva stratégiai, keresi, amivel hitelesen tudja magát képviselni a vásárlók felé, akár külföldre is.
Bővebben »
Borkommunikáció 9: Van üzlet a borászatban Magyarországon?
2019. ápr. 21. · A prémium- és szuperprémiumboroknál a hozamot akár 20-40 ahol a borszakmában, marketing és kereskedelmi területen dolgozó A cikk szerzője Szappanos Péter menedzser, stratégiai tanácsadó, problémamegoldó.
Bővebben »
Bormarketing és értékesítés tanfolyam: A borpiac meghatározó ...
a borszakmában, illetve marketing és kereskedelem területén 20-40 éve a szakboltok stratégiája, a szortiment kialakítása; borbeszerzések, együttműködések.
Bővebben »
„Nem a hangerő számít” – nagyinterjú Herczeg Ágnessel ...
2018. okt. 22. · Mintha egyre nagyobb lenne a szakadék a borszakmában, .Őket kell alaposan megismerni, mert ez alapján lehetne hosszútávon stratégiát építeni. borzolja és nyugtatja érzékeinket, külön-külön, vagy akár egyszerre.
Bővebben »
Zilai Zoltán - Mandiner.bor
Milyen gondokat okoz a borszakmában a munkaerőhiány? A nemzeti borstratégia első változatáról tartott nyilvános vitán jártunk, ahol ezekről a kérdésekről mind szó .Alig ismert borvidékünk, amely akár szunnyadó oroszlán is lehet: a Bükk.
Bővebben »
Sidlovits Diána - Mandiner.bor
Sidlovits Diána | Mandiner.bor: Milyen stratégiája legyen a magyar bornak? Erről vitáztak. Milyen gondokat okoz a borszakmában a munkaerőhiány? A nemzeti .Alig ismert borvidékünk, amely akár szunnyadó oroszlán is lehet: a Bükk.
Bővebben »
Címlap
Akár egynapos túra keretében is érdemes felkeresni az október végéig zajló milánói Hároméves agrármarketing-stratégiát dolgozott ki a Magyar Turizmus Zrt. az borsorokkal készül Közép-Európa legrangosabb borszakmai eseményére.
Bővebben »
A valódi ízek az érdekesek, - avagy borok enzimek, élesztők és kén ...
2019. márc. 1. · Erre mondja találóan Sütő Zsolt, hogy a borászok túlnyomó többsége csak egy elvárásnak akar megfelelni, olyan ízeket állítanak elő, ...

Népszerű tartalmak