Tőzsdehírek
2019. április 23. 10:20
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    falso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex /" title="Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex ">Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex

Strategiat akar borszakma

Hasonló találatok a webről:

Hegyközség - 1. oldal | Világgazdaság
Stratégiát akar a borszakma. A borstratégia megalkotását nevezte a 2016-os év fő feladatának a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) új elnöke, aki a  Bővebben »
Két ügynökség a borszakmában, akikre érdemes figyelni (x) - Vous
2017. nov. 9. Három hölgy, akikre érdemes figyelni a borszakmában. MoVIN elsősorban export ügynökség, ehhez pedig szorosan kapcsolódva stratégiai, keresi, amivel hitelesen tudja magát képviselni a vásárlók felé, akár külföldre is. Bővebben »
„Nem a világpiachoz mérni magunkat öngyilkos stratégia ...
2018. márc. 5. „Nem a világpiachoz mérni magunkat öngyilkos stratégia” - Heimann Azt nyilatkoztad két éve, hogy ezer sebből vérzik a magyar borszakma. a Csopaki Kódex, a Villányi Franc vagy akár jelen esetben a Bikavér Párbaj. Bővebben »
Címlap
Akár egynapos túra keretében is érdemes felkeresni az október végéig zajló milánói Hároméves agrármarketing-stratégiát dolgozott ki a Magyar Turizmus Zrt. az borsorokkal készül Közép-Európa legrangosabb borszakmaieseményére. Bővebben »
Bormarketing és értékesítés tanfolyam: A borpiac meghatározó ...
a borszakmában, illetve marketing és kereskedelem területén 20-40 éve a szakboltok stratégiája, a szortiment kialakítása; borbeszerzések, együttműködések. Bővebben »
A hazai bormarketing a legszomorúbb topik - Vinoport
2016. márc. 4. A stratégiát aztán a célhoz kell igazítani, arra építeni, majd haladni lépésről lépésre. az Újvilágban nem borszakmai, hanem marketing szakmai kérdés. a HNT tudja – akár külső segítséggel – elkészíteni és véghezvinni. Bővebben »
Borkommunikáció 7: Mi a baj borvidékeink kommunikációjával?
2019. ápr. 7. stratégiáját kívánták felépíteni (általában e kettő összekapcsolódik), mind Akár határait, akár domborzati, geológiai és egyéb viszonyait nézzük, ahol a borszakmában, marketing és kereskedelmi területen dolgozó  Bővebben »
Balogh Zoltán | Mandiner.bor
Balogh Zoltán | Mandiner.bor: Nem stratégia írásával kell kezdeni - Provokátor lennék? Bort akar inni az is, akinek erre csak 600 forintja van. húsz pince húsz borával, hogy véleményt kérjenek róluk a borszakma véleményformálóitól. Bővebben »
Borjog és Bormarketing 2017: konstruktív viták és egy stratégiai ...
2017. márc. 6. Borjog és Bormarketing 2017: konstruktív viták és egy stratégiai együttműködés aláírása! . Tény, nevezett pince alkalmas lehet arra, hogy akár több millió . 2014-ben úgy gondoltuk, a borszakmai vonatkozású Gál Tibor  Bővebben »

Utoljára keresett