Tőzsdehírek
2017. június 26. 02:06
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

VTSZ számok jegyzéke

Hasonló találatok a webről:

VTSZ számok jegyzéke - onlineugyvitel.hu

VTSZ számok jegyzéke. ... Warning: include(../menu.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/onlineug/public_html/templates/bluewave_ny/header ... Bővebben »

Vámtarifa szám kereső 2017 (VTSZ jegyzék)

A VTSZ (vámtarifa) számok az áruk, szolgáltatások, valamint termékek rendszerezésében, nyilvántartásában töltenek be jelentős szerepet, valamint a ... Bővebben »

VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni?

A NAV (APEH) egyértelmű állásfoglalása szerint a vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék szám) számokat a számlákon már nem kell ... Bővebben »

TEAOR számok - Központi Statisztikai Hivatal

Rövid leírás. A gazdasági tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszere az EU tevékenységi osztályozásának, a NACE Rev.2-nek magyar nyelvű ... Bővebben »

GYIK - Besorolás - Központi Statisztikai Hivatal

A honlap nyitóoldalán található Osztályozások menüpontban a legördülő lehetőségekből választva tájékozódhat a különböző besorolásokról. Bővebben »

2015-ben érvényes tarifaszám listák - eugyintezo.hu

854370 Napozóágyak, napozólámpák és hasonló, napozáshoz használt felszerelések: ultraibolya A sugarat felhasználó fénycsővel, más, Bővebben »
Most a címlapon