Tőzsdehírek
2019. június 19. 09:08
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Wizz Air árfolyam

Wizz Air árfolyam
Hasonló találatok a webről:

WIZZ AIR share price (WIZZ) - London Stock Exchange
WIZZ AIR share price (WIZZ), chart, recent trades, company information, trading information, company news, fundamentals. Bővebben »
Jó hírek a Wizz Airtől - PORTFOLIO.HU
2019. ápr. 2. ˇ Több mint 4 százalékkal megugrott a Wizz Air árfolyama a ma reggeli kereskedésben, miután a társaság optimistán nyilatkozott a március ... Bővebben »
Hová tűnt a Wizz Air profitja? - PORTFOLIO.HU
2019. jan. 30. ˇ Továbbra is kétszámjegyű ütemben bővül a Wizz Air utasforgalma - derül ... A részvények árfolyama kismértékben esik a negyedéves számok ... Bővebben »
Fizetés - Wizz Air
Tudja meg, hogyan fizethet a Wizz Airnek a repülőjegyért, például banki ... árfolyam-különbözetei miatt a bank-/hitelkártyára terhelt összeg más (illetve gyakran ... Bővebben »
Szolgáltatások a fedélzeten - Wizz Air
Az angol fontban, forintban és złotyban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és az aktuális árfolyamok függvényében változhatnak. A visszajárót euróban tudjuk  ... Bővebben »
Megugrott a Wizz Air árfolyama - Napi.hu
2019. ápr. 2. ˇ A londoni értéktőzsdén a Wizz Air papírjai a reggeli nyitás óta 4 százalékot drágultak és 3000 cent környékén jegyezték kora délután - írja az ... Bővebben »
Kifutópályán a Wizz Air-árfolyam - Világgazdaság
2018. márc. 27. ˇ Meglehetősen kedvező szintekre csúszott vissza a Wizz Air árfolyama az elmúlt hetek gyengélkedése után. Bővebben »
Rengeteg részvényt ad el a Wizz Air nagytulajdonosa - Elemzés ...
2017. jún. 14. ˇ Vagyis ez alapján a 4,3 százalékos Wizz Air diszkont kifejezetten ónak ... Ha a korábbi csúcsokig, 20,5 fontig jönne le az árfolyam, az már 16 ... Bővebben »
Wizz Air – Wikipédia
A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. egy magyarországi székhelyű diszkont ... Az eredmények bejelentésének hatására részvényeik árfolyama elérte a ... Flotta repülőgép típusa: Bővebben »