TzsdehrekTzsdehrek
2020. október 30. 00:12
Kiemelt tmk:  Forint rfolyam    Kamat     Euro    Benzin r    OTP    BUX    Tzsde    Elemzs    Olaj    Koronavrus    Tesla    Rszvny
Gyorslinkek:  Hazai rszvny   Tzsdeindexek   Vals idej rfolyamok   Hatrids index   Deviza rfolyam   Arany rfolyam   Tzsde sztr   Mobil

A g�pkocsi fogalma

Hasonl tallatok a webrl:

Gpjrmű – Wikipdia
A gpjrművek kategrijba a gpkocsi s a motorkerkpr tartozik. KRESZ s a kzti jrművekkel kapcsolatos fogalmak - Az L-kategris jrművek listja. Gpjrművek felosztsa - Gpkocsi - Motorkerkpr - Nem gpjrművek Bővebben »
II. A kzti jrművekkel kapcsolatos fogalmak - KRESZ DOKTOR.HU ...
KRESZ; KRESZ DOKTOR.HU - A Non-Stop Auts Motoros Iskola KRESZ oldala. Bővebben »
Jrművek csoportostsa
Jrművek csoportostsa. 1. GPJRMŰ. 1.1. Gpkocsi. 1.1.1. Szemlygpkocsi. 1.1.2. Autbusz. 1.1.3. Trolibusz. 1.1.4. Vontat. 1.1.5. Nyergesvontat. 1.1.6. Bővebben »
Kzlekedsi alapismeretek - Sulinet Tudsbzis
A jrmű kzti szllt- vagy vontateszkz, ide rtve az njr vagy vontatott munkagpet is. A gpjrmű olyan jrmű, amelyet beptett erőgp hajt. Bővebben »
2. A kzti jrművekkel kapcsolatos fogalmak by Gabor Antos - Prezi
Jrmű: Kzti szllt- vagy vontat eszkz, idertve az njr vagy vontatott munkagpet is. 2. A gpjrmű fogalma. Vlaszd ki a gpjrműveket! Gpjrmű:... Bővebben »
2. Fogalmak - KRESZ ABC; napraksz KRESZ szablyok ...
Fogalmak. I. Az ttal kapcsolatos fogalmak. a) t: a gyalogosok s a kzti e) Forgalmi sv: az ttestnek egy gpkocsisor biztonsgos kzlekedsre... Bővebben »
6/1990. (IV. 12.) KHM rendelet - MHK Jogszably szolgltats
(6) A rendelet alkalmazsban krnyezetkmlő gpkocsi: az elektromos gpkocsi, tovbb a nulla emisszis Fogalom-meghatrozsok s rvidtsek: 1.2.1. Bővebben »
MHK Jogszably szolgltats
(6) A gpkocsi hts tengelye s az ltala vontatott ptkocsi első tengelye kztti tvolsg nem lehet kisebb 3,00 Fogalom-meghatrozsok s rvidtsek:. Bővebben »
Gpkocsi sz jelentse a WikiSztr.hu sztrban
2017. mrc. 29. - Gpkocsi sz jelentse: Kzti jrmű; gpi erővel, tbbnyire belső s knnyen rthető meghatrozsok rsze minden fogalom, jelents,... Bővebben »
Megjelenik a magyar jogban a krnyezetkmlő gpkocsi fogalma ...
2015. jn. 28. - Eddig csak a csendes s a kis lgszennyezsű gpkocsi fogalmt ismerte a kzti jrművek forgalomba helyezsnek s forgalomban... Bővebben »

Utoljra keresett