Tőzsdehírek
2019. június 19. 09:09
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Acél árfolyam

Hasonló találatok a webről:

Nyersanyagok melléklet - PORTFOLIO.HU
A tizedik napja emelkedik az arany árfolyama, ilyen hosszú ideig tartó felfelé menetelésre 2011 júliusa óta nem volt példa a FactSet adatai szerint. Az.. Bővebben »
Színesfém tőzsdei árak - Inter-Metal Recycling Kft
Legfrissebb színesfém tőzsdei árak itt érhetőek el. Kattintson a frissítés gombra, hogy aktualizálja a fémek tőzsdei árait. Bővebben »
Egekben az acélárak - Tőzsdefórum
2018. febr. 17. · Az acél-alapanyagok előállításában és a kereskedelemben érdekelt ... A frankfurti tőzsdét 1585-ben alapították az árfolyamok rögzítésére. Bővebben »
Magyar Acél- és Fémkereskedők Egyesülete: MAFE
Cink 6 havi tőzsdei jegyzése, Vasérc áralakulása, Nikkel áralakulása. 6 Month Zinc Prices and Zinc Price Charts - InvestmentMine, 1 Year Iron Ore Fines Prices  ... Bővebben »
Acél - Árfolyam grafikon - 5 év - Fémek - Árfolyam Grafikon
Arany · 02. Ezüst · 03. Cink · 04. Alumínium · 05. Réz · 06. Ólom · 07. Nikkel · 08. Ón · 09. Antimon · 10. Bizmut · 11. Kadmium · 12. Kobalt · 13. Króm · 14. Bővebben »
Árfolyam grafikonok - Aranypiac
Árfolyam grafikonok. Egy uncia színarany világpiaci ára amerikai dollárban megadva. A grafikon a pillanatnyi árat mutatja, óránként egy mintavétellel. Egy uncia ... Bővebben »
A réz árfolyama is esik a vámtarifa miatt - Világgazdaság
2018. márc. 13. · Arról nincs szó, hogy az acél- és az alumíniumbehozatalt védővámokkal ... viszont kedvezőtlenül érinthetik a réz árfolyamát az árutőzsdéken. Bővebben »
Drasztikus áremelkedés kezdődik az acélpiacon - Napi.hu
2016. máj. 18. · A megugró kínai belső kereslet, és a korábban szándékosan leépített kínai gyártóipari kapacitás miatt 2016 februárját követően jelentősen ... Bővebben »

Utoljára keresett