Tőzsdehírek
2019. május 21. 04:49
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Adóvisszatérítés kifizetése határideje

Hasonló találatok a webről:

Adóvisszatérítés: mikor utal a NAV? | Tudatos Adózó
2017. márc. 14. Az adóvisszatérítés mindig igazi örömforrás Már csak az a kérdés, hogy mikor utal a NAV? Néhány esetben nem is fogja ezt a pénzt a NAV kifizetni Neked Nos, .. A Nav-ra miért nem vonatkozik a fizetési határidő? Bővebben »
Ha jár vissza adóvisszatérítés hány nap után utalja vissza az NAV?
Hány óra a nav utalási ideje 4? 26587. Moncika35. máj. 17. 16:05. (válaszként erre: 26586. - Renibeni) Köszönöm szépen a válaszotokat,kicsit megnyugodtam. Bővebben »
Szja-bevallás: miért nem jön az adóvisszatérítés? - Adó Online
Amennyiben a beküldött bevallás hibás, adóvisszatérítési igényünket csak akkor Másrészt ha nélkülünk nem javítható a bevallás, az adóhatóság határidő  Bővebben »
Így kaphatja meg családi adókedvezményét már februárban - Origo
2018. jan. 10. Fontos határidőre figyelmeztet a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az adókedvezmény összege természetesen nem veszik el, de az összeg  Bővebben »
30 nap vagy 30 munkanap az adó-visszatérítés ideje?
30 nap, de nem a feladás napjától számít, hanem, h mikor kerül az ügyintéző elé. Pl feladod márc 5-én, de az ügyintézőhöz csak 12én kerül, akkor onnantól  Bővebben »
Családi adókedvezmény 2019 – összege, igénylése ...
A családi adókedvezményt az tudja igényelni, aki személyi jövedelemadó- köteles jövedelemmel rendelkezik. Ez származhat munkával szerzett jövedelemből. Bővebben »
Hvg.hu - adóvisszatérítés
Több betegség után lehet idén adóvisszatérítést kérni . például kamatok, jogdíjak vagy szolgáltatási díjak kifizetése esetén újra megjelenik Magyarországon a  Bővebben »
Pénz a postaládában? Márciustól jön az adó-visszatérítés ...
2016. febr. 29. Itt tudhatja meg, hogy 2016-ban mikor jön meg az adó-visszatérítés. Az adófizetés határidőiről és módjairól bővebben itt tájékozódhat. ha túlfizetés keletkezik, akkor azt a legközelebbi kifizetéssel együtt, de legkésőbb  Bővebben »
Adókedvezmények és adó-visszatérítések, hogy jól induljon a 2018 ...
2017. dec. 19. Több olyan adókedvezmény, vagy adójóváírás kérhető, melyekkel de legkorábban március elsején kerül kifizetésre az adó-visszatérítés. Bővebben »

Népszerű tartalmak