TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 27. 16:08
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Adóvisszatérítés kifizetése határideje

Hasonló találatok a webről:

Ha jár vissza adóvisszatérítés hány nap után utalja vissza az NAV?
Ha jár vissza adóvisszatérítés hány nap után utalja vissza az NAV? fórum, 30.608 vélemény és hozzászólás. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Bővebben »
Adóvisszatérítés igénylése 2021 - Financer.com
Az adóvisszatérítést a NAV utalja ki. Kérhetjünk a bankszámlánkra vagy dönthetünk postai kifizetés mellett is. Az adóbevallás első oldalán tudjuk kiválasztani a ... Bővebben »
Adóvisszatérítés: mikor utal a NAV? - Tudatos Adózó
2017. márc. 14. - Az adóvisszatérítés mindig igazi örömforrás Már csak az a kérdés, hogy mikor utal a NAV? Néhány esetben nem is fogja ezt a pénzt a NAV kifizetni Neked Nos, A Nav-ra miért nem vonatkozik a fizetési határidő? Bővebben »
Szja-bevallás: mikor utalja a NAV a visszajárót? - Napi.hu
2020. máj. 18. - A járvány miatt sokféle adókedvezmény lépett életbe és főként a cégeknek több határidő is eltolódott, a személyi jövedelemadó bevallására és ... Bővebben »
Szja-bevallás: miért nem jön az adóvisszatérítés? - Adó Online
2013. máj. 14. - Amennyiben a beküldött bevallás hibás, adóvisszatérítési igényünket csak az adóhatóság határidő megjelölésével hiánypótlásra szólít fel. Bővebben »
Nyugdíj adóvisszatérítés 2021-ben - Mikor és hogyan igényelhetem?
Adóvisszatérítés nyugdíjcélú előtakarékosságainkra 2021-ben. Éppen ezért ebben az esetben nem áll módunkban az adóvisszatérítés kifizetését postán kérni. Közeledik a 2021-es adóbevallás ideje, amikor nyilatkoznunk kell a nyugdíj ... Bővebben »
adó visszatérítés - NAV - Magyar oldalak
befizetései után a munkáltatói, kifizetői és pénztári igazolásokat. Ezek alapján ellenőrizhető az szja-bevallási tervezet és érvényesíthető az adó-visszatérítés. Bővebben »
Bevallási, adófizetési információk - NAV
2021. jan. 13. - a kifizetőnek a kifizetés hónapját követő hónap 12-éig kell bevallania és olyan időpontban igényelheti, hogy az adó-visszatérítés összege adóbevallási tervezet a bevallási határidő letelte után nem válik bevallássá. Bővebben »
Van visszaigényelhető adója? Akkor nem árt sietni - Még kérhető ...
2020. ápr. 8. - A bevallási határidő változatlanul május 20., azonban akinek Adókedvezmény jár azoknak, akik rokkantsági járadékban vagy fogyatékossági ... Bővebben »

Népszerű tartalmak