Tőzsdehírek
2018. november 19. 10:37
Kiemelt témák:  Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Aranykorona értéke

Hasonló találatok a webről:

Földhivatali Portál - Aranykorona érték meghatározása

2009. december 09. Az aranykorona értékek szinte községenként mások és mások. Vannak úgynevezett községi mintaterek, amelyekkel össze lehet hasonlítani egy adott terület földértékét. Bővebben »

Nemzeti Jogszabálytár

8. Más, a hónap első napján érvényes kötelező legkisebb munkabér havi összege kétszeresét meghaladó értékű vagyontárgyak, ha azok együttes értéke a hónap első napján érvényes kötelező legkisebb munkabér havi összege tízszeresét meghaladja: Bővebben »

Földhivatali Portál - Földhasználati nyilvántartás

A földhasználati nyilvántartás a járási hivatalok által vezetett, az ingatlan-nyilvántartás adataira épülő, de attól elkülönülő önálló és a földek használatáról, valamint a földhasználókról vezetett közhiteles hatósági nyilvántartás. A földhasználati nyilvántartás közhitelessége nem terjed ki a természetes személy földhasználók természetes ... Bővebben »

Önkormányzati ajánló - ingatlanborze.hu

Ingatlan-gyakorlati ismeretek gyűjteménye példatárral, kezdő- és gyakorlott szakembereknek. 2018-as kiadás Tudástár, iraminta és pédatár a közigazgatásban dolgozóknak Bővebben »

2013. évi CXXII. törvény - 1.oldal - Hatályos Jogszabályok ...

2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról * . Az Országgyűlés abból a célból, hogy - a falvak népességmegtartó képessége megújuljon, a lakosság városba áramlása mérséklődjön, és ezáltal a helyi népesség korösszetétele javuljon, Bővebben »

Ipolytarnóc | falvak.hu

Polgármesteri köszöntő - Örömünkre szolgál, hogy meglátogatott bennünket! A tárgyilagos valóságot láttatva bemutatjuk Önnek napjaink Ipolytarnócát, nem többet, de nem is kevesebbet annál, mint amennyit majd megtapasztal, ha elutazik hozzánk. Bővebben »

Kezdőoldal :: Portál

2016. augusztus 22-től lépett hatályba Solymár Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által elfogadott 14/2016. (VII. 22.) számú rendelete Solymár Nagyközség Helyi Építési Szabályzatáról és Szabályozási Tervéről, mely IDE KATTINTVA elérhető. Bővebben »

Utoljára keresett