Tőzsdehírek
2017. november 23. 15:54
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

aranykorona értéke

Hasonló találatok a webről:

Földhivatali Portál

2009. december 09. Az aranykorona értékek szinte községenként mások és mások. Vannak úgynevezett községi mintaterek, amelyekkel össze lehet hasonlítani ... Bővebben »

Aranykorona érték - geotronic.hu

Aranykorona érték. Az erdő és mezőgazdasági művelés alatt álló területek értékének kifejezésére szolgáló mérőszám. Eredendően a földadót ... Bővebben »

Szántóföld ára mennyi?? | NLCafé

11/6/2006 · A szántóföld értéke,attól függ,hogy egy ha.(10ezer négyzetméter),hány aranykorona értékű. Vagyis szántó-e vagy legelő.Ha kevés az aranykorona érték ... Bővebben »

szántóföld | termőföld

Eladó Nagytőkén a 0166/30 hrsz-ú 1,38 ha, 32,65 aranykorona értékű, valamint a 0168/12 hrsz-ú 1,28 ha, 32,69 aranykorona értékű szántó. Érkedlődni ... Bővebben »

művelés alól kivett terület | Dr. Szász ügyvédi iroda

Bővebben »

MAGYAR KÖZLÖNY - kozlonyok.hu

MAGYAR KÖZLÖNY 84. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2017. június 8., csütörtök Tarmzék 2017. évi LVIII. törvény Egyes földügyi tárgyú törvények ... Bővebben »

Földhivatali Portál - Földhasználati nyilvántartás

A földhasználati nyilvántartás a járási hivatalok által vezetett, az ingatlan-nyilvántartás adataira épülő, de attól elkülönülő önálló és a ... Bővebben »

Ingatlan-nyilvántartás

Kataszteri tisztajövelmi fokozattábla. A táblázatból megállapítható, hogy a becslőjárás területén a földeket milyen művelési ágakban hasznosítják ... Bővebben »