Tőzsdehírek
2017. október 17. 15:18
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

bértábla máv

Hasonló találatok a webről:

MÁV-csoport

Nem csak mérnököknek kínál állásokat a Műegyetemi Állásbörzén a MÁV-csoport. Ajánlatok, tudnivalók. Utazzon féláron az Olimpiai Ötpróba helyszíneire! Bővebben »

Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete

A PVDSz közgyűlése megtárgyalta és elfogadta a MÁV Zrt. munkavállalói 2014. évi helyzetének javítása érdekében javasolt intézkedéseket. Bővebben »

Kezdőlap VDSzSz Szolidaritás

Többek között ezt kérdezte Bárány Balázs, a VDSzSz Szolidaritás alelnöke Csépke Andrástól, a MÁV-Start vezérigazgatójától. Bővebben »

Bérkorrekció a MÁV Zrt.-nél - vfszsz.hu

A MÁV Zrt. 2013 évi várható bérmegtakarítása lehetőséget ad a bértábla kismértékű korrekciójára,a sávminimumok, ... Bővebben »

START: BÉRTÁBLA A 8,4 ÓRÁS FOGLALKOZTATÁSHOZ

Az érintettek több mint 60% aláírta az egyéni megállapodást így szükségesnek láttuk, hogy a bértábla elfogadásra kerüljön. Kiemelten fontosnak ... Bővebben »

A köztisztviselői illetményalap és közalkalmazotti ...

A közalkalmazotti bértábla sem változik 2008 óta. Javulást csak a legalacsonyabb jövedelműek esetén jelenthet a minimálbér emelkedése. Bővebben »