TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. április 20. 09:33
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Búza eladási ára

Hasonló találatok a webről:

Búza átlagár - Magro.hu
Búza felvásárlási átlagárak az elmúlt 30 napban. A grafikon a piactérre feltöltött búza eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult tranzakciók alapján  ... Bővebben »
Búza termény felvásárlási árak - Fórum - Agroinform.hu
Bővebben »
Búza - Piactér - Agroinform.hu
BSV Agro Kft.- gabonkereskedő cégünk 200-1000 tonna mennyiségben vásárol fel takarmány búzát. Ár megegyezés szerint. Rugalmas szállítás és gyors fizetés  ... Bővebben »
Eladó buza - Magyarország apróhirdetések - Jófogás
Csak fényképes keresés. Csak fényképes keresés. Csak fényképes keresésmind . Keresés a leírásban is. Keresés a leírásban is. Keresés a leírásban ismind. Ár. Bővebben »
Durván megemelkedett az étkezési búza ára tavalyhoz képest ...
Durván megemelkedett az étkezési búza ára tavalyhoz képest. agrarszektor.hu 2020. augusztus 28., péntek 9:30 ... Bővebben »
búza ára - Agrotrend.hu
agrárpiaci, agrárgazdasági hírportál, árutőzsde, aktuális hírek, trendek az agrárvilágból, agrárportál. Bővebben »
3.6.15. A fontosabb növénytermesztési termékek ... - STADAT
3.6.15. A fontosabb növénytermesztési termékek felvásárlási átlagára(1/2). (Ft/kg ). < >. Időszak, Búza, Kukorica, morzsolta, Árpa, Napraforgómaga, Burgonya ... Bővebben »
Gabona átlagárak 2020 - Bet site - BET.hu
A táblázatban szereplő havi átlagárak értelmezése: Az egyes határidős termékek határidős piacán az adott havi lejáratot (szállítási hónapot) megelőző hónap ... Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
8 órával ezelőtt - Párizsban a malmi búza 1,5 százalékkal, a repce 0,4 százalékkal, a kukorica pedig 1,3 százalékkal került többe, mint előző nap. Terményárak ... Bővebben »
Szeptemberben drágult a malmi búza, de olcsóbb lett a kukorica ...
drágult a malmi búza, de olcsóbb lett a kukorica átlagos felvásárlási ára a piacon, de a takarmánybúza ára ezzel nem tartott lépést és inkább stagnált. Bővebben »