TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 26. 04:23
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Brexit szavazás

Hasonló találatok a webről:

2016-os népszavazás az Egyesült Királyság EU-tagságáról ...
A szavazók 51,9 százaléka az Unióból való kilépésre szavazott. Mivel az ország viszonylag nagy olajexportőrnek számít, a brexit után az olaj árfolyama is  ... Előzményei - A két oldal kampánya - Közvetlen következményei Bővebben »
Brexit – Wikipédia
A folytatásáról és a Brexit feltételeiről sem született döntés, mivel képviselők nyolc alternatíváról szavaztak, ám kivétel nélkül mindet elvetette a többség. A szó eredete - A kilépést megelőző ... - 2017-es események - 2019-es események Bővebben »
brexit - Consilium
„Tekintettel arra, hogy a brit alsóház a kilépésről rendelkező megállapodás ellen szavazott, úgy döntöttem, hogy április 10-re összehívom az Európai Tanács ... Bővebben »
Brexit: itt a nagy döntés – Mit kell tudni róla? - Portfolio.hu
2019. okt. 19. - Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes Ahogy maga a Brexit-história, úgy a ma délelőttre várt szavazás is "nyúlik, mint a rétestészta" ... Bővebben »
Brexit-tájékoztató - Magyarország Nagykövetsége London
Az Európai Unióból való brit kilépés, azaz a Brexit 2020. január 31-én megtörtént , ami érinti az Egyesült Királyságban élő európai uniós polgárok, köztük a ... Bővebben »
Szavaztak a britek, jöhet a brexit - Magyar Nemzet
2019. dec. 14. - Szavaztak a britek, jöhet a brexit. Elsöprő győzelmet aratott Boris Johnson - Fellélegezhetnek az európai gazdaságok. Judi Tamara ... Bővebben »
Szoros szavazás várható a brexit-megállapodásról - Euronews
2019. okt. 19. - Szoros szavazás várható a brexit-megállapodásról. a brit parlament, a legfontosabb és egyetlen napirendi pont a brexit-megállapodás volt. Bővebben »
A Brexitről egyszerűen - Deloitte Magyarország
A szavazók 51.9%-a az EU-ból való kilépésre, 48.1%-a a maradásra szavazott. 71.8%-os volt a részvétel, közel 30 millió ember szavazott. Wales a Brexit, míg ... Bővebben »
Brexit: történelmi szavazás borítékolható bukással - Napi.hu
2019. jan. 15. - Brexit: történelmi szavazás borítékolható bukással. A brit parlament képviselői a várakozások szerint nem arról szavaznak kedden este magyar ... Bővebben »
Brexit - esélylatolgatások a szavazás előtt - Infostart.hu
2019. jan. 15. - Továbbra sem fogadja el a legnagyobb észak-írországi párt a brit EU-tagság megszűnésének (brexit) feltételrendszerét tartalmazó ... Bővebben »

Népszerű tartalmak