TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. október 21. 23:35
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Dióbél ára

Hasonló találatok a webről:

Mennyi a dió ára 2020-ban a piacon? - Piaci árak - Piac - Edenkert.hu
Mennyibe kerül a dió a nagybanin és a fogyasztói piacokon? Összehasonlítjuk a 2020-as árakat. Bővebben »
I. oszt. idei dióbél – Ára: 3500 Ft/kg - Jómagyar.hu termékek
Előzetes megbeszélés alapján ára 3500 Ft körül! lesz, de ez még nincsen kőbe vésve. Dióbél 2020 ár 3500 Ft! Ez a dióbél I. osztályú megfelelő kinézetű és ízű ... Bővebben »
Dió - Apróhirdetés - Agroinform.hu
ELADÓ folyamatosán idei száraz dióbél Folyamatosán pucoljuk. Nemes Alsószentiváni117 Milótai és Vegyes szorvány dió felvásárlás ár minöségtöl változik. Dióbél eladó - Felezett dióbél nagy ... - Minőségi Milotai 10-es héjas ... Bővebben »
Durván megszaladt a magyar dió ára: aranyáron mérik az őszi ...
2019. okt. 17. - Ez vezetett a dióbél kínálat csökkenéshez, a fogyasztói árak A szárítatlan héjas dió nettó termelői ára az idén kilogrammonként 450 forint ... Bővebben »
Zöldség, gyümölcs hirdetések. Apróhirdetések, jófogás.hu!
Keresek: Héjas dió és dióbél vásárolok Dióbél, tisztított dió, 2019. évi eladó Keresek: Dióbél felvásárlás Miskolc és környékén? Bővebben »
Aranyáron mérik a karácsony slágerét a piacok: 7 ezerre is ...
2019. nov. 6. - A dió ára évről-évre emelkedik, idén a tapasztalatok szerint már 10-20 Ez vezetett a dióbél kínálat csökkenéshez, a fogyasztói árak ... Bővebben »
Dióbél »–› ÁrGép
A dió az egyik legértékesebb csonthéjas gyümölcs, az egészség jelképe, hiszen bőségesen tartalmaz zsírsavat, fehérjét, ásványi anyagokat és vitaminokat. Bővebben »
Előre szólunk: már itt van a 7000 forintos dió - Infostart.hu
2019. nov. 7. - A fogyasztói piacokon még ennél is borsosabb a dió ára: a Vámház körúti fogyasztói piacon most 3400, a Fehérvári úti piacon pedig 3980 ... Bővebben »
Növekedik a dió ára idén - Magyar Mezőgazdaság
2020. szept. 22. - A szárazság, a virágzáskor bekövetkezett fagykárok, valamint a burokfúrólégy rajzása miatt idén sokkal kevesebb dió termett. Az árak már most ... Bővebben »