Tőzsdehírek
2019. március 21. 17:24
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    falso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex /" title="Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex ">Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex

Eia olajkészlet usa

Olaj
Hasonló találatok a webről:

Olajkészlet adatok, EIA - Elemzésközpont
Az olajkészlet adatokat heti rendszerességgel teszi közzé az EIA, azaz az Energy Information Administration, magyarra lefordítva az USA energia információs  Bővebben »
Nőttek a közel-keleti olajkészletek - Energiainfo
A közel-keleti régió bizonyított olajkészletei közel 68 milliárd hordóval Az USAEnergia Információs Ügynöksége (EIA) legújabb jelentése szerint 2006 elején  Bővebben »
U.S. Energy Information Administration (EIA)
Energy Information Administration - EIA - Official Energy Statistics from the U.S.Government. Bővebben »
Csalódást keltő adatok - Esik az olaj | PORTFOLIO.HU
2011. jún. 2. Miután hétfőn nem volt kereskedés az USA-ban, a szokásos heti amerikai olajkészlet adatokat ma tette közzé az EIA. Ezek a várakozások  Bővebben »
Áldás vagy átok? Venezuela és az olajipar - Guruló Hordó
2017. szept. 8. Az EIA adatbázisa szerint Venezuelában található bolygónk legnagyobb olajkészlete: a felszín alatt több olaj van, mint Az USA és Venezuela között azonban az elmúlt évtizedben megszilárdult kereskedelmi kapcsolat nem  Bővebben »
Hullámvasúton az olaj árfolyama | Világgazdaság
2017. jún. 9. Ettől a lépéstől az USA nyersolajkészletének csökkentését várja az arab ország. A világ olajkészletének körülbelül egyhatoda köthető az Egyesült Államokhoz, és az adatok változását hetente publikálja az EIA. Az elmúlt  Bővebben »
USA - Alig nőtt az olajkészlet, tovább zuhant a földgázkészlet ...
2014. febr. 20. Az amerikai kormányzat energiaügyi tájékoztató hivatalának (EIA) szerdai jelentése szerint az olajkészletek a múlt héten 1 millió hordóval 0,3  Bővebben »
USA - Jelentősen nőtt a benzinkészlet - ProfitLine.hu
2013. jan. 9. Az amerikai kormányzat energiaügyi tájékoztató hivatalának (EIA) szerdai jelentése szerint az olajkészletek 1,3 millió hordóval, 0,4 százalékkal  Bővebben »
Eia - NRGreport
eia: friss hírek, információk. Az USA energiahivatalának (EIA) havi statisztikái. Vállalatok | 2018-07-17 Jelentős olajkészlet-csökkenésre figyelmeztet az  Bővebben »

Utoljára keresett