Tőzsdehírek
2018. november 19. 10:35
Kiemelt témák:  Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Euro árfolyam előrejelzés

Hasonló találatok a webről:

Kamatkülönbözet, spekulációs profit és árfolyam-változékonyság

árfolyamcél vagy árfolyam-elõrejelzés meghatározása. 3 Chinn–Meredith [2004] az árfolyamsokkok és a monetáris politikai reakciók elemzésekor a fedezetlen kamatparitás érvényesülésére utaló eredményre jutnak, a kamat és az árfolyam alakulása hosszabb távon a Bővebben »

letenyei pénzváltó, horvátországi nyaralás, horvát kuna ...

A fent felsoroltak mellett, ha igényét előre jelzi, még jobb valuta árfolyam ajánlatot kínálunk. Akár valutát kíván váltani akár forintot, bízza ránk és máris jól fog kezdődni a nyaralás,vagy kellemesen ér véget! Bővebben »

OTP Privátbank - Hírek részletes

Emelkedik az árfolyam Idén több, mint három százalékot emelkedett a Graphisoft-részvények árfolyama, az elmúlt egy évben pedig közel 25 százalékkal drágultak a társaság papírjai. Bejelentkezés Bővebben »

JELENTÉS AZ INFLÁCIÓ ALAKULÁSÁRÓL 2006. NOVEMBER - MNB

forint–euro árfolyam 259 forintig erõsödik, a jegybanki alapkamat pedig 7 szá-zalék közelébe csökken 2007 végére, majd mindkettõ stabilizálódik. Amennyi- ... Összességében az inflációs elõrejelzés alappályáját övezõ kockázatok szimmetrikusaknak tekinthetõk. Bővebben »

Kelet-közép-európai devizaárfolyamok elõrejelzése ...

A (3) egyenletben leírt, az azonnali árfolyam változására vonatkozó hibakorrekciós modellünk esetében viszont az egyperiódusú elõrejelzés lineáris együtthatója szignifikánsan negatív, ha hosszú lejáratú határidõs árfolyamokat alkalmazunk magyarázó változónak (lásd a 2. táblázat 3 10 év hosszú lejáratra ... Bővebben »

JELENTÉS AZ INFLÁCIÓ ALAKULÁSÁRÓL 2005. FEBRUÁR

A jelentésben bemutatott elõrejelzés – eddigi gyakorlatunknak megfelelõen – változatlan monetáris kondíciók, azaz árfolyam és kamat feltételezésével készült. Bővebben »

Budapest időjárás | köpönyeg.hu - 12 napos előrejelzés

Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít. Bővebben »

Az euró bevezetésének feltételei Magyarországon - PDF

Az inflációs célt követõ rezsim abban különbözik a többi, jól ismert közbülsõ célt (árfolyamcélt, monetáris célt, kamatcélt) követõ rendszertõl, hogy közvetlenül a monetáris politika végsõ célváltozójára az inflációra összpontosít, s az inflációs elõrejelzés tölti be a közbülsõ cél szerepét. Bővebben »

OTP Privátbank - Hírek részletes

Nagy Márton szerint az MNB szeretne hatni a hosszú hozamokra is, ami egyelõre limitált volt. "Ha szükséges, lépni kell ott is." A hosszú hozamok lebeszélésének elsõ számú eszköze, hogy a jegybank minden lehetséges módon hangsúlyozza a monetáris kondíciók "tartós tartását". Bővebben »