Tőzsdehírek
2019. június 19. 09:07
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Gázolaj világpiaci ára

Olaj
Hasonló találatok a webről:

Brent napi jegyzési adatok alapján meghatározott átlagár - NAV
(3) bekezdésének alapján számított, és a 110. § (1) a-c) pontjának megfelelő adómértékek megállapításához szükséges átlagárat az alábbi táblázat tartalmazza ... Bővebben »
Közlemény az üzemanyagárakról - NAV
2019.év. Ólmozatlan motorbenzin. ESZ-95 (Ft/l). Gázolaj (Ft/l). Keverék (Ft/l). LPG autógáz (Ft/l). július ... Cikkek. Korábbi években alkalmazott üzemanyagárak ... Bővebben »
Mai benzinár, üzemanyagárak változása - vásárlóCsapat
Aktuális, 1 literre vetített üzemanyagárak (benzinár és gázolaj ár). ... az elmúlt negyedévre vonatkozó Brent olaj hordónkénti világpiaci ára 50 dollár alá süllyedt , ... Bővebben »
Itt a döntés az üzemanyagok jövedéki adójáról - Napi.hu
2018. szept. 21. ˇ Így az a benzin esetében 120, a gázolajnál 110,35 forint marad. ... Ha a kőolaj világpiaci ára 50 dollár vagy az alá csökken, akkor a benzin és ... Bővebben »
Döntöttek az üzemanyag jövedéki adójáról - ez vár ránk októbertől ...
2017. szept. 20. ˇ Ha a kőolaj világpiaci ára 50 dollár vagy az alá csökken, akkor a benzin és ... A mezőgazdasági termelők pedig a felhasznált gázolaj jövedéki ... Bővebben »
Ez fájni fog: májustól nagyot fog ugrani a benzin és a gázolaj ára ...
2019. ápr. 24. ˇ Idei csúcsára emelkedett a kőolaj világpiaci ára, aminek hatása begyűrűzik a gazdaságba. Az áremelkedés oka az, hogy Donald Trump ... Bővebben »
Ennyi lesz a benzin és a gázolaj jövedéki adója októbertől - alon.hu
2018. okt. 1. ˇ Ötven dollár feletti világpiaci árnál az adó mértéke az ólmozatlan benzin esetében literenként 120 forint, ha azonban a világpiaci ár legfeljebb ... Bővebben »
Négyéves csúcsra drágul a benzin és a gázolaj - PORTFOLIO.HU
2018. okt. 3. ˇ Az üzemanyagok ára legutóbb szerdán változott, akkor a benzin ... A drágulást elsősorban az olaj világpiaci árának emelkedése indokolja. Bővebben »
Ezért fizetünk ennyit a benzinért - profit7.hu
2017. aug. 13. ˇ A kőolaj világpiaci ára ugyanis valószínűleg stagnálni fog egész évben. ... Tovább bővült a benzin és a gázolaj kiskereskedelmi forgalma az év ... Bővebben »