Tőzsdehírek
2019. április 23. 10:16
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    falso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex /" title="Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex ">Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex

Gázolaj világpiaci ára

Olaj
Hasonló találatok a webről:

NAV - Brent napi jegyzési adatok alapján meghatározott átlagár
(3) bekezdésének alapján számított, és a 110. § (1) a-c) pontjának megfelelő adómértékek megállapításához szükséges átlagárat az alábbi táblázat tartalmazza  Bővebben »
NAV - Közlemény az üzemanyagárakról
az üzemanyagköltséget a közleményben szereplő árak szerint számolja el, 2019.év. Ólmozatlan motorbenzin. ESZ-95 (Ft/l). Gázolaj (Ft/l). Keverék (Ft/l). Bővebben »
Mai benzinár, üzemanyagárak változása - vásárlóCsapat
2019. ápr. 15. Aktuális, 1 literre vetített üzemanyagárak (benzinár és gázolaj ár). Brent olaj hordónkénti világpiaci ára 50 dollár alá süllyedt, a benzin és a  Bővebben »
Ennyi lesz a benzin és a gázolaj jövedéki adója októbertől - alon.hu
2018. okt. 1. Ötven dollár feletti világpiaci árnál az adó mértéke az ólmozatlan benzin esetében literenként 120 forint, ha azonban a világpiaci ár legfeljebb  Bővebben »
Négyéves csúcsra drágul a benzin és a gázolaj | PORTFOLIO.HU
2018. okt. 3. Az üzemanyagok ára legutóbb szerdán változott, akkor a benzin A drágulást elsősorban az olaj világpiaci árának emelkedése indokolja. Bővebben »
Hiába esik az olaj, tovább drágul a dízel | PORTFOLIO.HU
2018. máj. 28. Az emeléssel a gázolaj átlagára 410 forintra nő, a benziné 398 forint marad. Az olaj világpiaci ára az előző hét második felében kezdett  Bővebben »
Zuhannak az üzemanyagárak - Tíz éve nem történt ilyen a kutakon ...
2019. jan. 5. miután 10-10 forinttal mérséklődött a benzin és gázolaj ára. 120 forint, ha azonban a világpiaci ár legfeljebb 50 dollár, akkor 125 forint. Bővebben »
Itt a döntés az üzemanyagok jövedéki adójáról - Napi.hu
2018. szept. 21. Így az a benzin esetében 120, a gázolajnál 110,35 forint marad. Ha a kőolaj világpiaci ára 50 dollár vagy az alá csökken, akkor a benzin és  Bővebben »
Ezért fizetünk ennyit a benzinért | profit7.hu
2017. aug. 13. A kőolaj világpiaci ára ugyanis valószínűleg stagnálni fog egész évben. Tovább bővült a benzin és a gázolaj kiskereskedelmi forgalma az év  Bővebben »