TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 26. 23:15
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Gyorshajtás fotók megtekintése

Hasonló találatok a webről:

Közigazgatási Hatósági Szolgálat
felelősség hatálya alá tartozó szabályszegés körülményeibe és adataiba betekinteni (fénykép megtekintése, helyszín, szabályszegést kiváltó cselekmény stb.) ... Bővebben »
Gyorshajtás, gyors fotó - A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja
2020. jún. 3. - A rendőrök 2020. június 3-án reggel tartottak megállításos sebességellenőrzést a 47-es számú főút 206-os kilométerszelvényében, ahol két ... Bővebben »
Közigazgatási bírság - A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja
2008. május 1-től a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény (a továbbiakban: Kkt.) alapján a gépjármű üzembentartója felel azért, hogy az általa  ... Bővebben »
Hol lehet megnézni a gyorshajtást az interneten? - alon.hu
2010. jún. 25. - Gyorshajtás az interneten. A belépés után nemcsak az ominózus fotókat tekinthetjük meg, de beazonosíthatjuk a helyszínt, a szabályszegés ... Bővebben »
trafficPOINT - Ügyintézés - Magyarorszag.hu
Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. - Tudja meg, miért Bővebben »
Gyorshajtási bírság, büntetés - Detektorbolt
Traffipax díjszabás, ✓ a gyorshajtás büntetési tételei annak függvényében, hogy a gyorshajtást bizonyító képek milyen sebességkorlátozású úton készültek: ... Bővebben »
Internetre tölti a gyorshajtók fotóit a rendőrség - ORIGO
2010. márc. 17. - Megnézhetik a saját szabálysértésükről készült fotót március 1-jétől egy honlapon azok az autósok, akiket levélben értesít a rendőrség a ... Bővebben »
Gyorshajtás: a neten is visszanézhető - BAMA
2010. márc. 22. - Márciustól az interneten is megnézhetik a gyorshajtók a szabálysértésükről készített rendőrségi fotót. Akinek erre nincs lehetősége, a városi ... Bővebben »
Autó: Vizsgálat indult a rendőrség honlapján megjelent hamis ... - HVG
2020. nov. 4. - A rendőrség még hétfőn tett közzé egy hírt és egy fotót arról, hogy 236 a traffipax által rögzített eredeti fotó, a büntetésről szóló csekk és a ... Bővebben »