TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. szeptember 20. 12:29
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Jutalom adója

Hasonló találatok a webről:

ADÓZÁS GYAKORLAT
Jutalom adója. 14. Elek Teréz az adott hónapban 40.000 Ft jutalmat is kapott. Határozza meg a jutalomra eső SZJA-t és járulékterheket! Mennyi lesz az ... Bővebben »
jutalom - Adózóna.hu
A kifizetésre csak a tárgyévet követően került sor. A kft. 2019. január 1-jétől áttért a kiva hatálya alá. A jutalmat milyen járulék, adó terheli? Általános 2020.02.26. Bővebben »
Év végi jutalom, rendezvény, ajándék adózása - Könyvelő - DAS ...
Hogyan adhat a munkáltató kedvezményes adózással év végi jutalmat, ösztönzőt a munkavállalóinak? Hogyan adózik a karácsonyi céges rendezvény, az üzleti ... Bővebben »
Így adózik a jutalom és a céges rendezvény - Adó Online
2015. dec. 8. - Az év végi céges rendezvények, jutalmak, üzleti és dolgozói ajándékok megtervezésekor célszerű ezek adóterhére is gondolni. Ehhez nyújt ... Bővebben »
Jutalom: mikor és mennyi jár? - Adó Online
2015. ápr. 13. - A jutalom kifejezést nem fogjuk megtalálni a Munka Törvénykönyvében. A gyakorlat alapján annyit mondhatunk róla, hogy egy munkabérnek ... Bővebben »
A jutalmak, prémiumok adózása - profit7.hu
2015. okt. 9. - Hogyan könyveljük a dolgozóknak fizetett jutalmakat? Az SZJA törvény elvárásaiból fakadóan alapvetően egyfajta különbséget kell tenni a ... Bővebben »
Béren kívüli juttatások adózása - Könyveléscentrum
2020. ápr. 30. - A béren kívüli juttatások adózás az Szja törvényben található. A béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes meghatározott juttatások (Szja tv. Bővebben »
Csökkent a szociális hozzájárulási adó (szocho) mértéke - MGI-BPO
2019. jún. 26. - munkabér (jutalom, prémium, túlóra, pótlékok) után; megbízási díj után személyi jövedelemadó és 17,5% szociális hozzájárulási adó lesz. Bővebben »
A munkáltatói juttatások adóterhelésének változásai
2018. júl. 3. - Amennyiben a munkáltató pénzbeli juttatásban részesíti a munkavállalót, akkor az bérként adóztatandó lenne szociális hozzájárulási adó, ... Bővebben »