TőzsdehírekTőzsdehírek
2022. január 19. 05:08
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Jutalom adója

Hasonló találatok a webről:

ADÓZÁS GYAKORLAT
Jutalom adója. 14. Elek Teréz az adott hónapban 40.000 Ft jutalmat is kapott. Határozza meg a jutalomra eső SZJA-t és járulékterheket! Bővebben »
Így adózik az év végi jutalom és a karácsonyi rendezvény - Adó Online
2015. dec. 3. - A jutalom munkaviszonyból származó jövedelemnek minősül, ezért a munkáltatót 27% szociális hozzájárulási adó és 1,5% szakképzési hozzájárulás ... Bővebben »
87 találat a(z) jutalom cimkére - Adózóna
Megszünteti a koronavírus-járvány miatt bevezetett rövidített munkaidőt, és a nyereségből jutalmat fizet munkavállalóinak a Daimler német autógyártó ... Bővebben »
A jutalmak, prémiumok adózása - profit7.hu
2015. okt. 9. - A jutalmak, prémiumok adózása - minden olyan kifizetés, amely a munkavállalókat, az alkalmazottakat, a tagokat az érvényes rendelkezések szerint ... Bővebben »
Béren kívüli juttatások adózása - Könyveléscentrum
2020. ápr. 30. - Béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes meghatározott juttatások (Szja tv. 70. §). a hivatali, üzleti utazáshoz kapcsolódó étkezés vagy más ... Bővebben »
a munkabérszerű juttatások formái1 - Jogpontok
juttatásokat, valamint az összevont adóalap részeként adó- és járulékköteles Ilyen a bónusz, a jutalom, de akár más, a felsoroltaktól eltérő. Bővebben »
Februárban pénzeső érkezik a családoknak - Az szja-visszatérítés ...
2021. szept. 24. - A prémiumok, jutalmak adóztatása. Arra a kérdésünkre, hogy mi történik a munkavállalóknak 2021-ben kifizetett prémiumokkal, Fajcsák Gábor ... Bővebben »
Így adózunk 2022-ben - Portfolio.hu
2022. jan. 1. - Számos adóváltozás lép életbe januártól, áfa, adótervezés, tao, szja, kiva, szocho, vagy hipa terén, van mire figyelniük a cégeknek. Bővebben »
Prémium vagy jutalom – Mi a különbség? - Piac&Profit - A kkv-k oldala
A hétköznapi szóhasználatban gyakran keverjük a prémium és jutalom fogalmát, de a munkajogban egyértelmű különbségek vannak. Bővebben »