Tőzsdehírek
2016. szeptember 27. 12:22
Kiemelt témák:  Angol font    BREXIT    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

közalkalmazotti bér kiszámítása

Hasonló találatok a webről:

A közalkalmazotti munkaviszony megszűnése

Figyelem! A cikkben található jogszabályi utalások a cikk írásának idején hatályos szövegre támaszkodnak, így az idő előrehaladtával elavulhatnak. Bővebben »

Kérdések / válaszok - Déri Tamás - Tanácsadó

(15.09.2016) Tisztelt Szakértő! Személyzeti- és munkaügyi ügyintézőként fogok dolgozni közalkalmazottként. A kérdésem az lenne, hogy az alábbi ... Bővebben »

40 éves munakaviszony utáni nyugdijbavonulás feltételei ...

1954.március 14.-én születtem, 1972.jukus 1-től folyamatos munkaviszonyom van. A nyugdijjfolyósitó igazgatóság 2010. december 31.-éig 38.év 193 nap ... Bővebben »

Nettó BÉRKALKULÁTOR 2016 - Adó, nyugdíj, táppénz ...

Nettó BÉRKALKULÁTOR 2016 - Adó, nyugdíj, táppénz kalkulátor 2016 - Számolja ki mi mennyi 2016-ban! Gazdasági és adózási tanácsok a 2016-os évre. Bővebben »

Szabadság kiszámítása - gyakorlati példák 1. | Dolgozó mami

Hát, kedves anyukák, úgy látom, továbbra sem megy a szabadságok kiszámítása önállóan, így gondoltam, kaptok még egy kis segítséget. Bővebben »

Szabadság kiszámítása - gyakorlati példák 2. | Dolgozó mami

Hogyan számoljuk ki a szabadságunkat? Íme egy konkrét példa egy köztisztviselő anyuka esetében! Bővebben »

Közalkalmazotti besorolás, minősítés, illetmények, bérezés ...

Új bértábla 2016 - közalkalmazotti bértábla itt!!! A közalkalmazottat közalkalmazotti jogviszony alapján munkabér illeti meg. Ahhoz, hogy a munkakörnek ... Bővebben »

Felmondási idő mértéke a Munka Törvénykönyve alapján ...

Felmondási idő mértéke a Munka Törvénykönyve alapján - Felmondási idő számítása a munkaviszony alapján, a 2011-ben érvényes szabályok alapján. Bővebben »

Adóváltozások 2016 - adózás: Cafeteria és ajándékutalvány ...

Az idén a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP), valamint az Erzsébet utalvány volt a cafeteria-rendszer legnépszerűbb eleme, és míg nyugdíjpénztári juttatást ... Bővebben »

Túlóra pótlék mértéke és elszámolása 2016 az új Munka ...

Túlóra 2016 az új Munka Törvénykönyve szabályai szerint - Túlóra pótlék 2016 mértéke, túlóra elrendelése, és a túlórák elszámolása: ha Önt is ... Bővebben »