Tőzsdehírek
2019. június 19. 09:09
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Kresz gyakorló letöltés

Hasonló találatok a webről:

Ingyenes alkalmazás, amivel a mobilotokról tanulhattok a KRESZ ...
2018. jan. 16. · Ingyenes alkalmazás, amivel a mobilotokról tanulhattok a KRESZ vizsgára ... Érdemes letölteni, ha másért nem, a gyakorlás kedvéért, illetve ... Bővebben »
Vizsga - B kategória: személygépkocsi - KreszTeszt
Ingyenes kresz teszt és kresz gyakorlás online kresz program segítségével. 2019 -es ... Számíthat arra, hogy a KRESZ minden helyzetben és helyen pontosan ... Bővebben »
Gyakorlás - KreszTeszt
Ingyenes kresz teszt és kresz gyakorlás online kresz program segítségével. 2019 -es Kresz vizsgára való felkészülés A - Motorkerékpár, B - Személygépkocsi, ... Bővebben »
"B" kategóriás KRESZ tesztek - KRESZ teszt - minden kategórára
KRESZ teszt. ... “B” kategóriás kresz tesztek. A program fejlesztés alatt van, hibák előfordulhatnak. Ha ilyet találsz, megköszönjük, ha jelzed. :) ... Bővebben »
KRESZ teszt - minden kategórára
KRESZ teszt - Próbavizsga. A program fejlesztés alatt van, hibák előfordulhatnak. Ha ilyet találsz, megköszönjük, ha jelzed. :) Az alábbi KRESZ tesztek ... Bővebben »
CDE(BE)
KRESZ TESZT - B,M,A kategóriák - gyakorlóprogram - AKTIVÁLÁS ... kisebb, mint az itt található, akkor mindenképpen ajánlott annak letöltése és telepítése! Bővebben »
KresztNeked Letölthető KRESZ oktató program
Kreszt desc. ... A KreszT NEKED programot mostantól bankkártyás fizetés útján is ... A program letöltése ingyenes, de aktiválása 1500 Ft-os SMS ellenében, ... Bővebben »
Egyéni Gyakorló
Üdvözlök mindenkit a KRESZ Egyéni Gyakorló program v2.81-es honlapján! A program letöltése: Gyakorló Program, Letöltés. Fájl méret: 35MB|Verzió: 2.81|Kép  ... Bővebben »
KresztNeked - Letöltések - INTO
A szoftver a „B” kategóriás jogosítvány KRESZ tananyagát tartalmazza. A szöveges tartalmat több mint 750 kép és ábra, 160 animáció és a hozzájuk tartozó ... Bővebben »