TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. március 6. 05:37
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Méltányossági nyugdíj emelés

Hasonló találatok a webről:

Nyugellátások méltányosságból történő emelése - Nyugdíjbiztosítás
2021. jan. 7. - Az emelés összege nem haladhatja meg az öregségi teljes nyugdíj nyugellátás méltányossági alapon történő emeléséhez) nyújtható be. Bővebben »
Nyugdíj: új szabályok a méltányossági lehetőségeknél a ...
2021. jan. 25. - A méltányossági nyugdíjemelés összege legalább a nyugdíjminimum 10 %-a, azaz 2021-ben 2.850 Ft, legfeljebb annak 25 %-a, azaz 7.125 Ft. Cikkek szerző szerint - Nyugdíjemelés méltányosságból - Özvegyi nyugdíj Bővebben »
Kérelem-adatlap nyugellátás méltányossági alapon történő emelés ...
Kérelem-adatlap nyugellátás méltányossági alapon történő emeléséhez Magánnyugdíj-pénztárnak tagja-e? Igen. kivételes nyugdíj-emelés megállapítását. Bővebben »
Feladatkörök - Kivételes nyugellátás-emelés iránti ... - Kormányablak
Kivételes nyugellátás-emelés iránti kérelem öregségi nyugdíjkorhatárt betöltött személy részére Kinek nem engedélyezhető méltányossági nyugdíjemelés? Bővebben »
Ki kérheti a kivételes nyugdíjemelés engedélyezését
Kivételes nyugdíjemelés a nyugellátás megállapítását, továbbá a korábbi méltányossági nyugdíjemelést követő 3 éven belül nem állapítható meg. Rendkívül ... Bővebben »
Ki kérheti a kivételes nyugdíjemelés engedélyezését
Kinek nem állapítható meg méltányossági nyugdíjemelés? Annak a személynek, aki. előzetes letartóztatásban van,; szabadságvesztés büntetését tölti,; szociális ... Bővebben »
Ügyintézési tájékoztatók - Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság
Van-e jogorvoslati lehetőség a méltányossági jogkörben hozott döntés ellen? Az emelés összege nem haladhatja meg az öregségi teljes nyugdíj mindenkori ... Bővebben »
Méltányossági lehetőségek a magyar nyugdíjrendszerben 2020-ban ...
2020. febr. 6. - Kérhetnek-e méltányossági nyugdíjemelést? Folyamodhatnak-e gyorssegélyért, ha nagyon rossz helyzetbe kerülnének? S azok a kedves ... Bővebben »
Méltányossági nyugdíjemelés és egyszeri nyugdíjsegély ...
Méltányossági nyugdíjemelés és egyszeri nyugdíjsegély. Lakossági tájékoztatás. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint az arra ... Bővebben »
(méltányossági) nyugdíjemelés - Nemzeti Erőforrás Minisztérium
nyugdíjemelés időpontja óta 3 év eltelt. Rendkívül indokolt esetben az ONYF főigazgatója engedélyezheti a méltányossági emelést, ha a nyugellátás és a más  ... Bővebben »

Utoljára keresett