TőzsdehírekTőzsdehírek
2022. június 26. 19:42
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Malmi buza arak

Hasonló találatok a webről:

Terményárak, kukorica és búza ára - Agroinform.hu
Bővebben »
Búza termény felvásárlási árak - Fórum - Agroinform.hu
Csak azért érdekel, mert az idei árak brutálak lesznek, a szemek viszont aprók. a takarmány búza árát +100 Ft/q fejelték meg az euró, + 100 Ft a malmi, ... Bővebben »
Durván elszálltak az árak a gabonapiacon - Agrárszektor
2022. máj. 18. - A Rouenba (FOB) érkező malmi búza azonnali exportára 32 dollárral 445, a júniusi 14 dollárral 427, a júliusi és a szeptemberi egyaránt 35 ... Bővebben »
malmi búza ár - Agrotrend.hu
Kevés étkezési búza terem, emelkedik a liszt ára, így a kenyérért is A BÉT áruszekciójában nem változott a malmi búza és a nagy olajtartalmú repce, ... Bővebben »
Búza átlagár - Magro.hu
Búza felvásárlási átlagárak az elmúlt 30 napban. A grafikon a piactérre feltöltött búza eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult tranzakciók ... Bővebben »
Gabona átlagárak 2021 - Bet site - BÉT
A táblázatban szereplő havi átlagárak értelmezése: Az egyes határidős termékek határidős piacán az adott havi lejáratot (szállítási hónapot) megelőző hónap ... Bővebben »
Egekben a búza és a takarmánykukorica ára
2022. máj. 5. - Magyarországon az étkezési búza – áfa és szállítási költség nélküli – termelői ára április harmadik hetében 63 százalékkal drágult éves ... Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
Európában mind a malmi búza, a kukorica és a takarmánybúza kurzusa is mínuszban zárt, ám a repce ára emelkedett pénteken. Terményárak ... Bővebben »
1.1.1.13. Gabonafélék felvásárlási átlagára
2022. jan. 1. - Év, Búza, vető, Búza, élelmezési, Búza, élelmezési, közönséges, Búza, élelmezési, durum, Búza, takarmány, Búza, összesen, Kukorica, vetőmag ... Bővebben »