TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. november 29. 13:27
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Napraforgó eladási ára

Hasonló találatok a webről:

Napraforgó ára - Fórum - Agroinform.hu
Bővebben »
Napraforgó - Piactér - Agroinform.hu
Eladó napraforgó hirdetések gazdáktól és kereskedőktől. IR.ÁR:10500/MÁZSA Cégünk pörkölésre alkalmas napraforgót kínál eladásra pörkölő üzemek és ... Bővebben »
napraforgó ár - Agrotrend.hu
Növekszik a napraforgó ára a betakarítás után Marad exportra, de visszaesett a termésátlag és a felvásárlási ár is a napraforgónál. Bővebben »
Eladó napraforgo - Termény, takarmány - Magyarország - Jófogás
57 napraforgo apróhirdetés az ország egész területén. Napraforgo árak, napraforgo olcsón, napraforgo vásárlás a Jófogáson. Bővebben »
Terménypiac - Agrofórum Online
6 nappal ezelőtt - Ez a budapesti értéktőzsdén is tetten érhető, az üzletkötések csökkentek, a héten a márciusi kukorica ára a vételi ajánlatok alapján erősödött, ... Bővebben »
napraforgó eladó / keres - Magro.hu
napraforgó eladás illetve keresés Magro.hu -n található összes termékek közül. Bővebben »
1.1.1.16. Ipari növények felvásárlási átlagára - KSH
Év, Szójabab, vető, Szójabab, ipari, Szójabab, összesen, Napraforgó mag, vető, Napraforgó- mag, élelmezési, ipari, Napraforgó- mag, összesen ... Bővebben »
Napraforgó felvásárlási ára 2021
t 2016 hasonló időszakában. A felvásárlási ár 100 forint/kg volt, ami 6,3%-kal kevesebb. Jaguár Nagyszemű Csíkos Napraforgó Eladó Postai Utánvéttel vagy ... Bővebben »
Napraforgó: hogy lehet kihozni többet belőle? - Mezőhír
2020. aug. 11. - A napraforgó termésmennyisége és felvásárlási ára, forrás: KSH. Eközben a napraforgóolaj globális fogyasztása is gyorsan növekszik, ... Bővebben »