TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. április 16. 16:21
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Nyúl felvásárlási ára

Hasonló találatok a webről:

Nyúltenyésztés - Fórum - Agroinform.hu
Bővebben »
Mekkora tenyészettel éri meg nyulat leadásra tartani? Mekkora a ...
Átlag 2 kg-os korban válnak vágáséretté, és ha van felvásárló, akkor nagyjából 600-800 ft között mozog az élősúly ár. Ha az 1300 ft-os növendéken marad ... Bővebben »
Ide is elért a koronavírus hatása: komoly értékesítési problémákkal ...
2020. ápr. 4. - Ez mind komoly költségtöbbletet jelent a nyúlágazat szereplőinek. A feldolgozók kénytelenek árat csökkenteni, ami az élőnyúl-felvásárlási árak ... Bővebben »
Nyulat tartani nem üzlet – a háztáji tenyészethez nincsenek meg a ...
2017. febr. 23. - a nyúltartás érdekében, addig a kis nyúltenyésztők az ellehetetlenülésről beszélnek: felvásárlási rendszer nincs, az esetleges felvásárlási ár ... Bővebben »
Tájékoztató a nyúlhús felvásárláshoz - Nyúl-unk a munkáért
Ehhez azonban meg kell felelni a vágóhídi húsnyúl felvásárlás hatósági telefonos egyeztetést folytatunk le (program, ár, beszállítás, darabszám, stb.). További ... Bővebben »
Súlyos értékesítési gondok a nyúlágazatban - Store Insider
2020. ápr. 2. - A magyarországi nyúltenyésztés legnagyobb felvevőpiaca Németország, Svájc A takarmányárak ugyanakkor növekedtek, a felvásárlási árak ... Bővebben »
Nyúl vágóhidak, nyúlfelvásárlás
Nyúl vágóhidak, nyúlfelvásárlás. Sajnos az elmúlt években rendkívül nehéz helyzetbe került a nyúltartási ágazat, ezért sok nyúltenyésztő felhagyott a ... Bővebben »
Még több vágónyulat el tudnánk adni › Agrárium7
2014. dec. 17. - Az innen kikerülő vágónyulakkal 10–15 százalékkal magasabb felvásárlási árat lehet elérni a ketreces tartásban nevelt nyúlhoz képest. Bővebben »
Pénzt hoz a házhoz a nyúl - AgroLine.hu
Mirk István elmondta, évek óta a nyári hónapok a felvásárlás szempontjából a legrosszabbak. Ilyenkor az árak alacsonyak, veszteséget termel az állattartó. Bővebben »