Tőzsdehírek
2019. január 22. 20:17
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Nyugdíj kifizetési naptár

Hasonló találatok a webről:

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK - compsys.hu

Naptár előkészítés 86. 9.13.2. Elszámoló lap kódok rögzítése 86. 9.13.3. Hónap szerkesztése 86. 9.13.4. Jelenléti ív 87 ... Kifizetési idő: két kifizetési időbe sorolhatók a kifizetések. 0 ha hó eleji, 1 ha hó közepi. ... nem kell megfizetni, mert valaki már megfizette, vagy nyugdíj típusú. (pl.: nyugdíj) Az Év ... Bővebben »

Magyar Államkincstár

Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási program keretében: Megjelent a „Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” (PM_KKVTELEP_2018) című kiírás pályázataira vonatkozó miniszteri döntés. Bővebben »

Osztalékfizetés: lépésenként mutatjuk, hogyan kell ...

Mi a könyvelési menete és adózása az osztalékelőlegnek és az elfogadott beszámoló szerinti osztaléknak, továbbá, ha a jogszabálynak megfelelően a tárgyévben osztalékelőleget fizet ki a cég, akkor ha a beszámoló készítésénél kiderül, hogy nincs fedezet rá, vagyis a tárgyévi eredmény mínusz lett, de van eredménytartalék? Bővebben »

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV - softc.hu

Ez azt jelzi, hogy a program lehetőséget ad az adott adat időrendi változásainak rögzítésére. Ennek több esetben kötelező érvénye van, hiszen pl. a munkabér emelések dátumát és … Bővebben »

MKB Nyugdíjpénztár - Aktuális hírek

Tájékoztató a 2018. decemberi és 2019. januári nyitvatartási rendről. Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. decemberében és 2019. január elején – az ünnepek miatti hivatalos naptári munkarendtől való eltérésre tekintettel – ügyfélszolgálatunk … Bővebben »

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár - Hírek ...

Az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi. XCVI. törvény és az önkéntes kölcsönös egészség- és önsegélyező pénztárak egyes gazdálkodási szabályairól szóló 268/1997. Bővebben »

Utoljára keresett