Tőzsdehírek
2015. július 6. 14:43
Kiemelt témák:  Görögország    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

nyugdíjkifizetés 2013

Hasonló találatok a webről:

• A nyugellátások és egyes más típusú ellátások 2014. január ...

Egy öregségi nyugdíjban részesülő személy 2013. december havi ellátása 151 455 forint, amelyből 101 200 forint az öregségi nyugdíj és 50 255 forint a ... Bővebben »

• Görögország lehet jobban járna euró nélkül

Ezt a Financial Times szakértője írja. Az IMF közgazdásza nehéz meccsekre számít a hitelezők és Görögország között. Akár a történelem legnagyobb ... Bővebben »

• Nem! Nem! Soha! - Egy kattintás és megnyílik a Kárpát ...

Nem kérünk a TTIP-ből! 2015.07.03. 08:38: A transzatlanti kereskedelmi egyezmény, a TTIP elutasítására szólította fel a magyar kormányt, az Országgyűlést ... Bővebben »

• Ukrán nyugdíjasok tömegesen lépik át a magyar határt ...

Ukrán nyugdíjasok tömegesen lépik át a magyar határt - Pest megyei hírek, apró, apróhirdetések, események, információk naprakészen! Pest megye Bővebben »

• Privátbankár.hu - A végén a nyugdíjasok döntik be ...

A szakértő rámutatott arra, hogy a görög költségvetés kiadásainak mintegy 75 százaléka bér- és nyugdíjkifizetés. A nyugdíjkifizetés a GDP csaknem 16 ... Bővebben »

• Orbán tényleg megszüntetheti a nyugdíjasok ingyenes ...

Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban ... Bővebben »

PayPal IPO: újra tőzsdén a PayPal
Minden bizonnyal, ha interneten rendeltünk már valamit, vagy online fogadóiroda számlájára fizettünk be, találkoztunk a PayPal fogalmával. Egy olyan internetes bankról beszélünk, amely közvetítő szerepet tölt be az ügyfelek és a hagyományos bankok között.

Technikai elemzések

Ne maradjon le a magyar osztalékról, akár 6% feletti osztalékhozam

Apple, HP, Bank of America elemzés