Tőzsdehírek
2015. március 31. 10:22
Kiemelt témák:  Quaestor    Buda-Cash    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Görögország    Alapkamat

nyugdij utalás 2013

Nincs pontos találat. Hasonló találatok a webről:

Korengedményes nyugdíj 2009. - az új szabályozás ...

A korengedményes nyugdíj megállapítását és a folyósítását a munkáltató és a munkavállaló között létrejött megállapodás alapozza meg, de az ... Bővebben »

Szociális és Munkaügyi Minisztérium - A ...

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapja ... Férfiak: 2010-ben az 1950-ben, vagy azt megelőzően született férfiak (60 éves, vagy idősebb) mehetnek ... Bővebben »

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Központ ...

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapja ... A társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e ... Bővebben »

Nyugdíj 2014: ki jogosult öregségi vagy előrehozott ...

Nyugdíj 2014: ki jogosult öregségi vagy előrehozott nyugdíjra 2014. január 1-től? Sokak számára a 2014-es év hozza el a nyugdíjba vonulás lehetőségét. Bővebben »

FIZETENDŐ JÁRULÉKOK 2013-tól | Top Céginfó

Fizetendő járulékok megoszlása 2013. január 1-jétől. Munkáltató és a munkavállaló által fizetendő járulékok megoszlása. Munkavállaló fizeti a Bővebben »

KÉRDEZZ - a szakértő válaszol - Nagy Generáció

Tisztelt szakértő, az alábbi két internetes hivatkozás az ellenkezőjét közli, mint amit ön mond: http%3a%2f%2fofficina.hu%2fgazdasag%2f53-nyugdij-melletti ... Bővebben »

Családi pótlék 2015 összege, utalás - A családi ...

Családi pótlék 2015 összege, utalás - A családi pótlék igénylés 2015-ben is a Magyar Államkincstárnál lehetséges. A családi pótlék utalás 2015-ben ... Bővebben »

Mi mennyi - Adózás, Árak, Kalkulátorok

Az általános forgalmi adó bevallás általános szabályairól, valamint a gyakorított elszámolási lehetőségének engedélyezéséről szóló 3003/2013. Bővebben »

ÁLLAMPAPÍR – Pro és kontra
Minden bizonnyal nem ismeretlen számunkra az állampapír fogalma. Közvetett módon elég sűrűn hallunk mostanában erről a befektetési formáról. A tapasztaltabbak, már vagy rendelkeznek vele, vagy éppen most terveznek vásárolni. Takács Lajost a Solar Capital elemzőjét kérdeztük a témában!

Wells Fargo & Company (WFC) elemzés

Oracle Corporation (ORCL) elemzés

Microsoft Corporation (MSFT) elemzés