Tőzsdehírek
2015. április 25. 20:11
Kiemelt témák:  Lombard    Quaestor    Buda-Cash    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

nyugdij utalás 2013

Nincs pontos találat. Hasonló találatok a webről:

Korengedményes nyugdíj 2009. - az új szabályozás szerint ...

A korengedményes nyugdíj megállapítását és a folyósítását a munkáltató és a munkavállaló között létrejött megállapodás alapozza meg, de az ... Bővebben »

Tájékoztató - Nagy Generáció

Ez a 2013. január elseje utáni megállapításokra is vonatkozik. (2009. évi LVI. törvény 416.§ (2), (3)) A nők 40 év jogosultsági idővel igénybe vehető ... Bővebben »

Szociális és Munkaügyi Minisztérium - A nyugdíjtörvény ...

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapja ... Férfiak: 2010-ben az 1950-ben, vagy azt megelőzően született férfiak (60 éves, vagy idősebb) mehetnek ... Bővebben »

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság Központ ...

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapja ... A társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e ... Bővebben »

Nyugdíj 2014: ki jogosult öregségi vagy előrehozott ...

Nyugdíj 2014: ki jogosult öregségi vagy előrehozott nyugdíjra 2014. január 1-től? Sokak számára a 2014-es év hozza el a nyugdíjba vonulás lehetőségét. Bővebben »

KÉRDEZZ - a szakértő válaszol

Tisztelt Szakértő! Olyan kérdésem lenne, hogy 2013 aug óta le vagyok rokkantositva több probléma miatt is. 2 kiskorú gyermekem van ebből az egyik ... Bővebben »

Nyugdíjak és járadékok - formák, jogosultak, mértékek

Az alábbiakban az ONYF hivatalos, tételes összesítése olvasható a nyugdíjak és kapcsolódó járadékok meghatározásáról, követelményeiről, továbbá a ... Bővebben »

NYUFIG tájékoztató levele egy 2012.01.16-tól szolg ...

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság levele egy, a 2012. január 16. naptól szolgálati járandóságra jogosult bajtársunknak. A 2011. december 31. napon és ... Bővebben »

GlobalProfit

2013-09-18. A benzinüzemû gépkocsi alapnorma-átalány mértéke a beépített motor hengerûrtartalma szerint Bővebben »

Mibe érdemes beszállni?
Intel Corporation (INTC): Az Intel napos grafikonját elnézve, egy fülescsésze alakzatot fedezhetünk fel, mely technikailag emelkedést jósol a részvények értékére. Az alakzatból adódóan akár 36 dollár fölé is ugorhat az árfolyam, a stop szintet 31,50 környékére javasoljuk.

Profitáljon Ön is az alacsony olaj és benzinárból!

Figyelem! Beszállók a láthatáron?

Megéri Görögország megmentésére spekulálni?