TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. november 29. 13:06
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Olajnapraforgó napi ár

Olaj
Hasonló találatok a webről:

Napraforgó ára - Fórum - Agroinform.hu
Bővebben »
napraforgó ár - Agrotrend.hu
Bár a napraforgóolaj csak a harmadik legnagyobb mennyiségben előállított növényi olajféle, és aránya is mindössze 8 százalékos a világ növényi olaj termelésében ... Bővebben »
Terménypiac - Agrofórum Online
5 nappal ezelőtt - Táblázatunkban is látható, hogy a 12,5% fehérjetartalmú búza ára jobban mert a napi gyakorlat alapján a búza kínálati árszintje stabilan ... Bővebben »
Olaj napraforgo ara 2021-november ajánlatok - ÁrGép
Napi referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára. (8400 kJ/ 2000 kcal) A termék dióféléket és szezámmagot csomagoló üzemben készült. Bővebben »
Napraforgó olaj 2021-november ajánlatok - ÁrGép ár-összehasonlítás
Aktuális és akciós ajánlatok. Vásárlás előtt végezzen ár-összehasonlítást az ÁrGép-en! napibio.hu. 4. netvital.net. 7. okokucko.hu. 1. perfektnatura.hu. Bővebben »
napraforgó eladó / keres - Magro.hu
Csatlakozzon hozzánk a facebookon! Tisztában van a gabonafélék áraival? Nézze meg a Magro.hu-n, hogyan alakul a gabona ára, ezen belül a kukorica ára, a búza ... Bővebben »
Étkezési napraforgó ár - Olcsó kereső
50 tonna tisztított olajnapraforgó betárolva továbbtárolási lehetőséggel közvetlenül a Raktáron. 120 Ft. agroinform.com. Bővebben »
Napraforgó felvásárlási ára 2021
Bővebben »