Tőzsdehírek
2016. augusztus 28. 20:50
Kiemelt témák:  Angol font    BREXIT    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

otp osztalék kifizetése

OTP árfolyam
Hasonló találatok a webről:

Minden, amit az osztalékról tudni érdemes - Befektetési ...

Először is talán azt a kérdést érdemes tisztázni, hogy mi is az az osztalék? A válasz nagyon egyszerű, a vállalatok a megtermelt nyereségüket ... Bővebben »

Portfolio.hu - Fórum

PORTFOLIO Fórum ÉMÁSZ ÁRFOLYAM 2007 VÉGÉRE: 30.000 FORINT Figyelem: A legutolsó 2000 hozzászólás Bővebben »

ProfitLine.hu | RICHTER

Tőzsdei, makrogazdasági, árupiaci hírek itthonról és a nagyvilágból. Bővebben »

Eco.hu | Ezek a legfontosabb változások a 2016-os ...

2016-tól fontos módosítások várhatók a számviteli törvényben. A legfontosabb változások többek között érintik a mérleg- és eredménykimutatások ... Bővebben »

Random Capital - GYIK

A fenti ajánlati könyv adataiból indulunk ki ismét és ugyancsak 100 db OTP részvényt szeretnénk vásárolni villám áron. Ez esetben azonban csak 70 db fog ... Bővebben »

eduline.hu

... ahol Ct a kötvény t-edik időszaki kifizetése, n a kötvény futamideje, r pedig a kötvénytől elvárt hozam. A figyelmes olvasónak bizonyára feltűnt, ... Bővebben »

adózás, illeték és pénzügyek - jogarchiv.hu

adózás, illeték és pénzügyekvissza. Tartozás elévülés 5 év után létezik? [gigi00642016.07.20. 17:22:10] ingatlan eladás után fizetendő adó ... Bővebben »

Bér programok, Bérszámfejtő programok - QualitySoft

Egy egyszerűen kezelhető nagy tudású bér program. Megunta már, hogy a bérszámfejtő programjában sok mindent Önnek kell beállítania? Bővebben »