Tőzsdehírek
2016. július 2. 02:07
Kiemelt témák:  BREXIT    Foci EB    Franciaország    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

otp osztalék kifizetése

OTP árfolyam
Hasonló találatok a webről:

Portfolio.hu - Fórum

PORTFOLIO Fórum ÉMÁSZ ÁRFOLYAM 2007 VÉGÉRE: 30.000 FORINT Figyelem: A legutolsó 2000 hozzászólás Bővebben »

ProfitLine.hu | RICHTER

OTP elemzés Nem hagyja magát az OTP, bár a biztos irány kialakulása meglátásaink szerint még várat magára. 6850 és 7000 között húzódik az a zóna, ahol ... Bővebben »

Eco.hu | Ezek a legfontosabb változások a 2016-os ...

2016-tól fontos módosítások várhatók a számviteli törvényben. A legfontosabb változások többek között érintik a mérleg- és eredménykimutatások ... Bővebben »

ProfitLine.hu | ALLIANZ BIZTOSÍTÓ

OTP elemzés Nem hagyja magát az OTP, bár a biztos irány kialakulása meglátásaink szerint még várat magára. 6850 és 7000 között húzódik az a zóna, ahol ... Bővebben »

A Zwack és a Nyomda fizeti a legtöbbet a tulajdonosoknak ...

Javában tart az osztalékszezon a Budapesti Értéktőzsdén, a cégek többsége már közzétette az osztalék kifizetésének rendjét, a gyorsabbak pedig már a ... Bővebben »

Millásreggeli

Szabó Melinda, a Vodafone Kis és Közép vállalati sales és marketing igazgatója és Krasznai Zoltán, az OTP Bank Kártyaelfogadói főosztályának vezetője ... Bővebben »

Zara Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft.

Cégünk tevékenységei: adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat. Társaságunk tagja a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának, valamint a ... Bővebben »

Random Capital - GYIK

A fenti ajánlati könyv adataiból indulunk ki ismét és ugyancsak 100 db OTP részvényt szeretnénk vásárolni villám áron. Ez esetben azonban csak 70 db fog ... Bővebben »

Bér programok, Bérszámfejtő programok - QualitySoft

Egy egyszerűen kezelhető nagy tudású bér program. Megunta már, hogy a bérszámfejtő programjában sok mindent Önnek kell beállítania? Bővebben »