Tőzsdehírek
2015. szeptember 2. 12:30
Kiemelt témák:  Magáncsőd    Görögország    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

otp osztalék kifizetése

OTP árfolyam
Hasonló találatok a webről:

A Richter Gedeon Nyrt. igazgatósága a múlt évi eredményből a névértékre vetítve a törzsrészvényekre 33 százalék (részvényenként 33 forint) osztalék ... Bővebben »

Portfolio.hu - Fórum

PORTFOLIO Fórum ÉMÁSZ ÁRFOLYAM 2007 VÉGÉRE: 30.000 FORINT Figyelem: A legutolsó 2000 hozzászólás Bővebben »

Keler - Osztalékfizetési szolgáltatás

Osztalékfizetési szolgáltatások . A KELER 1998 óta működik közre az osztalékok kifizetésében a kifizető megbízása alapján. Bővebben »

Portfolio.hu - Fórum

PORTFOLIO Fórum Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével? Figyelem: A legutolsó 2000 hozzászólás Bővebben »

Random Capital - GYIK

A fenti ajánlati könyv adataiból indulunk ki ismét és ugyancsak 100 db OTP részvényt szeretnénk vásárolni villám áron. Ez esetben azonban csak 70 db fog ... Bővebben »

Bér programok, Bérszámfejtő programok - QualitySoft

Egy egyszerűen kezelhető nagy tudású bér program. Megunta már, hogy a bérszámfejtő programjában sok mindent Önnek kell beállítania? Bővebben »

www.calliditas.hu

A programban a dolgozót egy egyedi sorszám, a "törzsszám" azonosítja. Alapértelmezett esetben a törzsszámot a program automatikusan adja. Bővebben »

1, Egyszintű és kétszintű bankrendszer

-kereskedéskönyv nyeresége az előre látható osztalék ... 1996.01., Befektetési kártya 1996.05.) Postabank és OTP (Cirrus ... A váltó kifizetése. Bővebben »