Tőzsdehírek
2016. február 9. 06:23
Kiemelt témák:  Elemzés    Ukrajna    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

otp osztalék kifizetése

OTP árfolyam
Hasonló találatok a webről:

Osztalék kifizetés szabályai | Enter Könyvelő Iroda

A cégtulajdonosok célja - a befolyásszerzés mellett -, hogy a társaságba befektetett pénzük hasznot hajtson a számukra, vagyis részesedjenek a vállalkozás ... Bővebben »

Konzervatív befektető

Egy hosszú távú, konzervatív befektető véleménye, gondolatai a pénzpiacokról. Bővebben »

Osztalék kalkulátor 2016 - Adózóna.hu

Az osztalék-kalkulátor a fizetendő közterheket, valamint a nettó jövedelmet számítja ki a személyi jövedelemadó (szja) kötelezettség szempontjából ... Bővebben »

Eco.hu | Ezek a legfontosabb változások a 2016-os ...

2016-tól fontos módosítások várhatók a számviteli törvényben. A legfontosabb változások többek között érintik a mérleg- és eredménykimutatások ... Bővebben »

Albérleti szerződés minta 2016 letöltése - Albérleti ...

OTP Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés 2011: OTP magánnyugdíjpénztár reálhozam kalkulátor; Adó kalkulátor 2011 - Szja kalkulátor 2011 - Családi ... Bővebben »

Zara Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft.

Cégünk tevékenységei: adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat. Társaságunk tagja a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának, valamint a ... Bővebben »

Random Capital - GYIK

A fenti ajánlati könyv adataiból indulunk ki ismét és ugyancsak 100 db OTP részvényt szeretnénk vásárolni villám áron. Ez esetben azonban csak 70 db fog ... Bővebben »

ProfitLine.hu | Piacok

Tőzsdei, makrogazdasági, árupiaci hírek itthonról és a nagyvilágból. Bővebben »

Népszerű tartalmak